Lediga arbeten Logga in
Lediga arbeten Logga in

Uthyrning av personal

Uthyrning av personal

 

Behöver du experter snabbt, permanent, tillfälligt, periodiskt eller kanske projektbaserat?
Vill du uppnå kostnadsbesparingar och resursbesparingar medan din betrodda HR-partner hanterar hela ansökningsprocessen och det administrativa HR-arbetet i anställningsförhållandet för dig?


Vid personaluthyrning är vi närvarande under hela anställningsperioden och service till personal och kunder är nyckeln. Vi hjälper dig när du behöver experter på permanent, tillfällig, säsongs- eller projektbasis. Vi hittar och intervjuar rätt experter, bekantar oss med allmänna frågor som rör anställningsförhållandena och tar hand om löner, semestrar, företagshälsovård och andra administrativa frågor som rör anställningsförhållandena.

Som vår personaluthyrningskund behöver du enbart fokusera på din kärnverksamhet - vi tar hand om allt annat. Vi känner våra medarbetare eftersom vi håller aktiv kontakt med dem, då varje anställd som arbetar i en bemanningsföretagsrelation genom oss har sin egen personliga kontaktperson. Därför vet vi hur du hittar de bästa experterna i vårt nätverk för dig. I Finland är en HR-expert som kan ditt område alltid bara ett telefonsamtal bort. Hos Folka bryr vi oss om varje sökande, medarbetare och kund, och vi vill att detta ska framgå i varje möte med oss.

Folka är både den mest mångsidiga och smidiga HR-partnern i ditt arbetsliv. Vi ger flexibilitet till ditt företag och trygghet för personalresurser.

Ta kontakt

och tillgodose dina personalbehov.

Ta kontakt

Varför personaluthyrning?

Personaluthyrning ger dig flexibilitet i din verksamhet. Arbete som utförs av bemanningsföretag gör det möjligt att få arbetskraft precis när det behövs, kostnadseffektivt och enkelt.

Vi gör bemanningen enkel och smidig. Du behöver bara beskriva uppgiften så hittar vi de bästa medarbetarna åt dig.

 

Vi finns där för dig när behovet av arbetskraft är som mest akut. Vi har ett omfattande nätverk av medarbetare där vi snabbt kan hitta en skicklig expert till dig, även på en dags varsel!

Vi minimerar din risk. Att rekrytera en ny medarbetare är alltid en risk. Du betalar bara för arbetstimmarna.

Vi har 97 % medarbetarnöjdhet och vi investerar också i välbefinnandet hos vår personal på olika sätt. Vi investerar i att göra saker tillsammans.

Folkas HR-team består av HR-konsulter som alla har olika typer av rekryterings- och HR-kompetens. Vårt team består av experter från olika branscher och kollektivavtal så att vi kan betjäna våra kunder så mångsidigt som möjligt. Vi bryr oss verkligen om våra medarbetare och kunder och vill bygga långsiktiga partnerskap
Monia Pöllänen, Palvelupäällikkö
Monia Pöllänen
Servicechef
 

Kontakta oss så erbjuder vi dig Folkas experter för jobbet!