1 minuutin lukuaika

Folka tarjoaa kesätöitä opiskelijoille

Featured Image

Me Folkalla pyrimme työllistämään nuoria heille sopiviin työpaikkoihin ja useat tarjoamamme työtehtävät eivät vaadi aiempaa työkokemusta, vaan aito halu oppia ja asenne työtä kohtaan ratkaisevat! Meillä opiskelija voi myös keikkatyöläisenä helposti kokeilla eri alojen työtehtäviä ilman pitkää sitoumusta ja vaativaa hakuprosessia.


OSA-AIKAINEN TYÖ OPISKELUIDEN OHEEN

Akseli työllistyi Folkalle suoraan lukioikäisenä vuonna 2018. Nuoresta iästä johtuva työkokemuksen puute rajasi alkuun hieman työllistymismahdollisuuksia, mutta hänen odotuksensa olivat kuitenkin realistiset ja asenne ratkaisi. Hän halusi joustavan osa-aikaisen työn ylioppilaskirjoitusten oheen. ”Työllistymisprosessi oli todella nopea. Hakemuksen jälkeen pääsin haastatteluun järkevässä ajassa ja sitten aloitinkin työt pakkasvarastolla Tuusulassa.”

Lue Akselin koko työntekijätarina

Miksi hakea folkalle töihin?

 

  • Olemme aidosti välittävä työnantaja, 
    97 % työntekijöistämme on tyytyväisiä meihin.
  • Maksamme osaamista vastaavan palkan, aina TES:n mukaan.
  • Takaamme nopean ja joustavantyöllistymisen.
  • Yhdellä työhakemuksella käsiksi satoihin työpaikkoihin ja työnantajien tietoisuuteen.
  • Meillä on monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä tarjolla ympäri Suomen.

Me uskomme työelämäntapaan, jossa jokainen saa rakentaa työstään omannäköisensä. Nuorena kannattaa testata monipuolisesti erilaisia työtehtäviä, jotka antavat valmiuksia ja eväitä tulevaan työuraan opiskeluiden jälkeen. Folkalla on tarjolla mm. siivous-, lastenhoito-, ruohonleikkuu-, kiinteistöpalvelu-, varasto- ja logistiikka-alan työtehtäviä. Meille tärkeää on pitää huolta sinusta ja auttaa sinua työelämässäsi eteenpäin, kuljimmepa urapolkusi rinnalla pidemmän tai lyhyemmän matkan. 

Katso Folkan työntekijävideo

 

Kääritäänkö hihat?

Ota yhteyttä tai jätä avoin hakemus ja katsotaan yhdessä juuri sinulle sopivin työpaikka! Voit myös soittaa tai laittaa Whatsappia numeroon 040 189 2770

Folka sai loistavat arvosanat HPL:n vuokratyöntekijätutkimuksessa

HPL:n teettämän suuren vuokratyöntekijätutkimuksen tulokset ovat tulleet ja Folka Henkilöstöpalvelut pärjäsi tutkimuksessa hienosti! Tutkimukseen...

Read more

Folka on mukana TE-toimiston Puhdistus- ja kiinteistöhuoltoalan treffitapahtumassa Turussa 23.3.2022

Folka on mukana TE-toimiston Puhdistus- ja kiinteistöhuoltoalan treffitapahtumassa Turussa huomenna 23.3.2022 klo 13.00–15.00 Valtion Virastotalolla.

Read more