Vahvuutemme HR-kumppanina

Nimetön suunn.malli (14)

Miksi valita Folka HR-kumppaniksi?

 

Haluatko säästää aikaa, rahaa ja vaivaa? Annatko arvoa sille, että voit asioida aina tutun henkilön kanssa, joka tuntee tilanteenne läpikotaisin?

Asiakaskeskeisyys on keihäänkärkemme ja hiomme palveluprosessimme niin, että voimme  luvata asiakkaalle säästöjä - niin aikaa, rahaa kuin vaivaakin koskien. Emme halua täyttää asiakkaidemme odotuksia, vaan ylittää ne.

Olemme sen kokoinen yritys, ettei yksikään asiakas ole meille liian suuri tai pieni. Isot laivat voivat kääntyä hitaasti, mutta meidän ketterä jahtimme on aina valmiina muuntautumaan asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi. Erityisen ylpeitä olemme työntekijätyytyväisyysprosentistamme, joka on 93% (suosittelisi Folkaa työnantajana). Sitoutuneet työntekijät ovat yrityksen tärkein voimavara!

Vahvuutemme

HR-kumppanin valinta on iso, ja usein myös vaikea päätös. Toimijoita alalla on paljon, mutta mistä tietää, kuka on Se Oikea? Helpottaaksemme valintaa olemme listanneet alle asioita, jotka ovat Folkan vahvuuksia. Jos nämä resonoivat, ota ihmeessä yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten voimme auttaa!

 • Asiakaskeskeisyys

  Meidän kanssamme on helppo tehdä töitä ja meille on aidosti väliä kuinka asiat tehdään – ketterästi toimeen tarttuen ja inhimillisesti. Välitämme jokaisesta työntekijästämme, asiakkaistamme ja koko verkostostamme. Tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme. Asiakkaidemme elämän helpottaminen on missiomme.

 • Ketteryys

  Me toimimme joustavasti ja nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä, asiakaslähtöisyyden ollessa perusperiaatteemme. Räätälöimme juuri teille sopivan palveluratkaisun, emmekä ole juuttuneita jäykkiin, kiveen hakattuihin prosesseihin.

  Korostamme yhteistyötä, vuorovaikutusta ja jatkuvaa oppimista.

 • Henkilökohtaiset yhteyshenkilöt

  Meillä asiakkaitamme palvelevat henkilökohtaiset yhteyshenkilöt, jotka ovat aina ajan tasalla niin asiakkaiden kuin työntekijöidenkin tilanteesta. Ei siis enää vaihteeseen soittelua tai tilanteenne selittämistä aina uudelle henkilölle!

 • Luotettavuus

  Pidämme aina lupauksemme ja huolehdimme, että kumppanuus kanssamme on asiakkaalle mahdollisimman vaivatonta. 

  Olemme myös mukana Henkilöstöalan liitto HELA:n top20-listalla.

 • Osaaminen ja kokemus

  Folka on brändinä uusi, mutta taustalla on pitkä kokemus henkilöstöpalvelualalta. Folka syntyi, kun sisarbrändit Aalto Henkilöstöpalvelut ja Personalhuset yhdistyivät vuonna 2022. Folkan kivijalkana toimii siis yhteensä kymmenien vuosien kokemus henkilöstöpalvelualalta! Meillä työskentelee todella osaavia myyntipäälliköitä sekä HR-konsultteja, joilla on vankka kokemus useilta eri toimialoilta. Saatte siis yhteyshenkilöksenne juuri omaan toimialaanne perehtyneen konsultin.

  Meiltä on myös vahva ulkomaisen työvoiman tuontikokemus – ja osaaminen.

 • Paikallisuus 

  Meillä on paikallisia toimistoja ympäri Suomen! Tunnemme toiminta-alueemme, sekä niiden haasteet ja mahdollisuudet. Paikallisuus tuo meille syvempää ymmärrystä alueen markkinasta ja asiakkaidemme toimintaympäristöstä. Se auttaa meitä löytämään juuri oikeat tekijät ja palveluratkaisut

  Vaikka etäyhteydet ovatkin tätä päivää, on livekohtaamisillekin yhä paikkansa. Tervetuloa tapaamaan meitä!

 • Inhimillisyys

  Otamme työntekijöidemme henkilökohtaiset ja ammatilliset tarpeet huomioon. Tarjoamme niin asiakkaillemme kuin työntekijöillemme henkilökohtaisesti räätälöityä palvelua. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja saavuttavat omia, henkilökohtaisia tavoitteitaan. Sitoutuneet työntekijät ovat suuri etu asiakkaillemme.

  Meillä on useita pitkäaikaisia työntekijöitä, jotka välillä vaihtavat asiakasyritystä jossa työtä tekevät, mutta Folkasta he eivät työnantajana luovu!


  Lue myös, mitä työntekijämme meistä kertovat.

 

Referenssiasiakkaitamme

referenssejä

 

Tätä on kumppanuus kanssamme

Lue, miten yhteistyö kanssamme helpottaa yrityksenne arkea ja auttaa saavuttamaan omat tavoitteenne.

Lue lisää
Osaava tiimi - Brändikuvat

Palvelumme 

Meiltä saat kattavasti kaikki HR-palvelut saman katon alta, yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöitynä. 

Tutustu palveluihimme
Hero banner

Miksi valita Folka HR-kumppaniksi?

Ketteryys

Toimimme joustavasti ja nopeasti jatkuvasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Räätälöimme ratkaisut asiakaskohtaisesti.

Asiakaskeskeisyys

Olemme keskittyneet kehittämään prosesseistamme jatkuvasti asiakasystävällisempiä  ja ylittämään asiakkaidemme odotukset.

Kokemus ja osaaminen

 Folka on brändinä uusi, mutta kivijalkana toimii yhteensä kymmenien vuosien kokemus henkilöstöpalvelualalta!  

Luotettavuus

Pidämme aina sanamme ja toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa . Olemme myös mukana HELA:n top 2o-listauksessa. 

Inhimillisyys

Välitämme jokaisesta työntekijästämme, asiakkaistamme ja koko verkostostamme. Tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.

Paikallisuus

Meillä on paikallisia toimistoja ympäri Suomen! Tunnemme toiminta-alueemme, sekä niiden haasteet ja mahdollisuudet.

Arvomme

Jo edellä mainitun Inhimillisyyden lisäksi muut arvomme ovat:
 • Rehellisyys. Olemme suoria ja aina sanamme mittaisia, teemme sen minkä lupaamme. Suhtaudumme työhömme ja kumppaneihimme kunnioittavasti, emmekä missään tilanteessa tingi rehellisyydestä tai laadusta. 

 • Hyvinvointi. Meille on tärkeää tukea työntekijöittemme hyvinvointia, ja mielestämme se on yhteiskunnallisestikin merkittävää. Hyvinvoiva työntekijä ylläpitää osaltaan hyvinvoivaa työyhteisöä – ja hyvinvoivasta työyhteisöstä hyötyy koko yritys.

 • Kumppanuus.  Kuuntelemme ja autamme asiakkaitamme menestymään sekä osallistamme heidät kehittämään ratkaisuja kanssamme. Muovaamme työelämää jakamalla avoimesti oppimme  ja parhaat käytännöt myös sidosryhmillemme.​

 • Ennakoiva aktiivisuus. Tunnemme hyvin asiakkaamme ja työntekijämme, tämän ansiosta olemme askeleen edellä, osaamme ennakoida tulevaa ja tarttua asioihin ajoissa.

Tutustu meihin paremmin!

Seuraa @folkafinland myös instagramissa

Nimetön suunn.malli (10)
Nimetön suunn.malli (9)
henkilöstövuokraus
Nimetön suunn.malli (7)