Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus

 

Tarvitsetko osaajia nopeasti, vakituisesti, tilapäisesti, kausittaisesti tai vaikka projektiluontoisesti?
Haluatko saavuttaa kustannus- ja resurssisäästöjä, kun luotettava HR-kumppanisi hoitaa koko hakuprosessin ja työsuhteeseen liittyvät hallinnolliset HR-työt puolestasi?


Henkilöstövuokrauksessa olemme läsnä koko työsuhteen elinkaaren ajan, ja palvelu henkilöstöön sekä asiakkaalle päin ovat avainasemassa. Me olemme apunasi, kun tarvitset osaajia vakituisesti, tilapäisesti, kausittaisesti tai projektiluontoisesti. Etsimme ja haastattelemme oikeat osaajat, perehdytämme työsuhteeseen liittyviin yleisiin asioihin sekä huolehdimme palkanmaksusta, lomista, työterveyshuollosta ja muista työsuhteen hallinnollisista asioista.

Henkilöstövuokrausasiakkaanamme sinun tulee keskittyä ainoastaan ydinosaamiseesi - me hoidamme kaiken muun. Tunnemme työntekijämme, sillä olemme heihin aktiivisesti yhteydessä sillä jokaisella vuokratyösuhteessa kauttamme työskentelevällä työntekijöillä on oma henkilökohtainen yhteyshenkilönsä. Näin ollen osaamme löytää verkostostamme parhaimmat osaajat juuri sinulle. Meillä oman toimialasi tunteva HR-osaaja on aina vain yhden puhelinsoiton päässä. Me Folkalla välitämme jokaisesta hakijasta, työntekijästä ja asiakkaastamme ja haluamme, että tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.

Folka on samalla työelämäsi sekä monipuolisin että ketterin HR-kumppani. Tuomme joustavuutta liiketoimintaasi ja varmuutta henkilöstön resursointiin.

Ota yhteyttä

ja ratkaistaan sinun henkilöstötarpeesi.

Ota yhteyttä

Miksi henkilöstövuokraus?

Henkilöstövuokrauksella saat joustavuutta liiketoimintaasi. Vuokratyö mahdollistaa työvoiman saamisen juuri silloin kun sitä tarvitaan, kustannustehokkaasti ja helposti.

Teemme henkilöstövuokrauksen helpoksi ja vaivattomaksi. Sinun tulee vain tehdä toimeksianto ja etsimme sinulle parhaat tekijät.

 

Turvaamme selustasi, kun työvoiman tarve on akuuteimmillaan. Meillä on laaja työntekijäverkosto, josta löydämme sinulle osaavan tekijän nopeastikin, jopa seuraavaksi päiväksi!

Minimoimme riskisi. Uuden työntekijän rekrytointi on aina riski. Maksat vain toteutuneista työtunneista.

Työntekijäviihtyvyys on meillä 97% ja panostamme myös vuokrahenkilöstön hyvinvointiin erilaisin keinoin. Panostamme siihen, että teemme asioita yhdessä.

Folka:n HR-tiimi koostuu HR-konsulteista, joilla on kaikilla hieman eri tyyppistä rekrytointi- ja HR-osaamista. Tiimistämme löytyy eri toimialojen ja työehtosopimusten osaajia, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman monipuolisesti. Välitämme aidosti työntekijöistämme ja asiakkaistamme ja haluamme rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia
Monia Pöllänen, Palvelupäällikkö
Monia Pöllänen
Palvelupäällikkö
 

Ota yhteyttä ja etsitään sinulle Folkan tekijät töihin!