Rekrytointi

Rekrytointi

 

Hakusessa alansa huippu asiantuntija-, junior- tai toimihenkilötason positioon? Folka etsii juuri sinulle parhaat tekijät, tehokkaasti ja vaivattomasti.

 

Folka on HR-kumppanisi rekrytointiprosessin jokaisessa vaiheessa. Voit ostaa meiltä koko rekrytointiprosessin tai osan siitä ja teemme prosessista sinulle helppoa ja vaivatonta. Me huolehdimme työpaikkailmoituksen laatimisesta ja julkaisusta, markkinointiviestinnästä, etsimme sinulle parhaat osaajat, hoidamme haastattelut ja mahdolliset taustaselvitykset. Teemme puolestasi hakijoiden esikarsinnan ja esittelemme sinulle parhaiten tehtävään sopivat kandidaatit, joista pääset valitsemaan juuri sinulle sopivan toimihenkilön, asiantuntijan tai työntekijän.  

Prosessissa varmistamme hyvän asiakas- ja hakijakokemuksen panostamalla tiiviiseen yhteydenpitoon — kuljemme yhtä matkaa työelämässä asiakkaiden ja tulevien työntekijöiden kanssa.

Rekrytointipalvelumme avulla rakennamme asiakkaidemme ja työnhakijoidemme menestystarinoita. Meillä rekrytointityö pohjautuu eritoten henkilöstökonsulttien moderniin rekrytointiosaamiseen ja Aon Assesment-henkilöarviointeihin. Seuraamme myös rekrytointiemme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen.

Ota yhteyttä

niin etsitään paras osaaja juuri sinulle.

Ota yhteyttä

Miksi suorarekrytointi?

 

Paras osaaja juuri sinulle?

Ota yhteyttä!