Skip to the main content.

Tallink Silja
Kesätyörekry 2024

 

Tallink Silja Oy

Tallink Silja kuljettaa niin matkustajia kuin rahtia Tallinkin ja Silja Linen aluksilla. Tiesitkö, että Tallink Silja kuljettaa laivoillaan matkustajien lisäksi myös mm. rekkoja, perävaunuja, työkoneita ja uusia henkilöautoja? Tallink Siljalla pääset työskentelemään satamassa siis matkailun ja merilogistiikan keskiössä monipuolisessa tehtävässä.

Kesän 2024 työpaikat haussa nyt!

Cargo Service Operations Agent

 

Cargo Service & Operations Agent

Monipuolisissa tehtävissä pääset ohjaamaan liikennettä laivan purun ja lastauksen yhteydessä, toteuttamaan rahtiyksiköiden lastausta yhteistyössä tiimin ja laivahenkilökunnan kanssa, sekä hallinnoimaan rahtiyksiköiden varauksia ja lähtöselvitystä. Tarjolla on siis ulkoilua ja ilmastoidussa sisätyöpisteessäkin tehtävää päätetyötä.

 

Lue lisää ja täytä hakemus

Service Agent

Service Agentin työ on monipuolista ja mielenkiintoista. Työhön kuuluu asiakaspalvelua lähtöselvityksessä terminaalissa kuin autolähtöselvityksessä, lähtöselvitysautomaateilla ja matkustajaporteilla. Työ sisältää myös uusien matkavarausten tekemistä Tallink Siljan Helsingin terminaaleissa.

 

Lue lisää ja täytä hakemus

Service Operations Agent

 

Tallink_Silja_Line_Combined_logo_white

Tallink Silja Oy on osa Tallink Gruppia, joka on yksi Itämeren alueen suurimmista matkustaja- ja rahtiliikennevarustamoista. Iloiseen työntekijäjoukkoomme kuuluu koko konsernissa noin 5000 henkilöä. Tallink Silja Linen laivat liikennöivät Helsingistä Tallinnaan ja Helsingistä Ahvenanmaan kautta Tukholmaan ja Kapellskäriin sekä Tallinnasta Ahvenanmaan kautta Tukholmaan. Tallink Silja Oy toimii Helsingissä ja Turussa sekä tytäryhtiö Sally Ab Maarianhaminassa. Yritys työllistää maalla noin 250 ja merellä noin 700 henkilöä.

Lue lisää

ed0074ecdbb999ce8f5feb799461571c