1 minuutin lukuaika

Ammattiosaaminen on korvaamatonta

Featured Image

Koko yhteiskuntamme toimivuus lepää ammattiosaajien harteilla, joten ammattiosaamisen vetovoiman palauttaminen on akuutti ja äärimmäisen tärkeä tehtävä. Me emme pärjää ilman ammatillisen koulutuksen saaneita ihmisiä ja on aika herätä siihen, että heidän lukumääränsä on hälyttävällä tasolla.

Elinkeinoelämän Keskusliitto EK on tuomassa yhteiskunnallisen keskustelun pääteemoihin huolta ammattiosaajien saatavuudesta ja riittävyydestä. Keskustelun herättämisen tueksi luotiin "Ihmistä tarvitaan aina"-kampanja, jossa yhdessä toimialaliittojen, koulutusalan toimijoiden sekä aktiivisten yritysten kanssa nostetaan esiin ihmisiä tärkeiden ammattien takana. Me Folkalla lähdimme tietysti innolla mukaan, ovathan ammattiosaajat meille oman toimintamme edellytys.

Ihmistä tarvitaan aina-kampanja on syntynyt tarpeesta nostaa esiin sitä, miten merkityksellistä ammattiosaaminen yhteiskunnassa on. Maailma muuttuu, mutta me tarvitsemme jatkossakin taloja, palveluja, ruokaa, laivoja, koneita ja hoitajan huolenpitoa. Osaajia, ammattilaisia. Ihmisiä.  

Tulevaisuutta on vaikea ennustaa. Hankittu ammattitaito ei kuitenkaan koskaan mene hukkaan, vaan se kehittyy ja jalostuu, toi tulevaisuus eteen mitä tahansa. Yhdessä Elinkeinoelämän Keskusliiton kanssa haluamme nostaa esiin nuoria ammattiin valmistuvia, uran vaihtajia, kokeneita konkareita, maahanmuuttajia - ihmisiä jotka pitävät yhteiskunnan pyörät pyörimässä oli keli mikä tahansa. Emme pärjäisi päivääkään ilman heitä!


Lue lisää kampanjasta sekä sen tavoitteista ihmistatarvitaanaina.fi. 

Ammattiosaaminen on korvaamatonta

Koko yhteiskuntamme toimivuus lepää ammattiosaajien harteilla, joten ammattiosaamisen vetovoiman palauttaminen on akuutti ja äärimmäisen tärkeä...

Read more

Nähdään Contact Forum-rekrymessuilla 26.1.2023!

Contact Forum on korkeakouluopiskelijoille suunnattu rekrytointi- ja työelämätapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa 26.1.2023, klo 10-17....

Read more

Mikä Folka?

Maailma muuttuu ja me sen mukana – saammeko esitellä Folka Henkilöstöpalvelut!

Read more