Skip to the main content.

Hotelli- ja ravintola-ala

Meidän kauttamme voit työskennellä ravintoloissa ja hotelleissa tarjoilijana, kokkina, keittiöapulaisena, baarimikkona tai vaikka vastaanottovirkailijana.

Voit tehdä satunnaisia vuoroja useammassa asiakaskohteessa tai keskittyä työskentelemään vain yhdessä - valinta on sinun. Työt ovat aina helposti sovitettavissa omaan elämääsi, etsitpä sitten keikkatöitä tai pidempiaikaista työsuhdetta.

 

Keikkatöihin kesä- ja pikkujoulusesonkeihin

Kauttamme löydät erilaisia sesonkitöitä joko suurimpien kaupunkien kesä- ja pikkujoulusesonkeihin tai Lapin hiihto- ja laskettelukauteen. Kesäisin työllistämme enimmäkseen tarjoilijoita ja festariapulaisia ja talvella etsimme suurimpiin hiihtokeskuksiin mm. kokkeja.

 

Kokki

Yksi yleisimmistä rekrytointitoimeksiannoistamme on koko- tai osa-aikaisen kokin löytäminen asiakasyrityksellemme. Kokit työllistyvät kauttamme useimmiten suoraan asiakasyrityksen työntekijälistoille ja toimimme välissä vain rekrytointikumppanina.

 

Joustavaa ilta- ja viikonlopputyötä

Hotelli- ja ravintola-alan työntekijänä työvuorot sijoittuvat useimmiten iltoihin ja viikonloppuihin ja työ sopiikin erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille, uraansa aloitteleville tai lisätienestejä kaipaaville. Hotelli- ja ravintola-alan töiden ehdottomasti paras puoli on joustavuus.

 

Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:
  • Tarjoilija
  • Kokki
  • Ravintola-apulainen
  • Baarimikko
  • Blokkari
  • Vastaanottovirkailija

 

Me vietämme suuren osan ajastamme työelämässä. Siksi meillä Folkalla on tärkeää, että ihminen viihtyy siellä missä työskentelee. Haluan omalta osaltani olla tukemassa ja auttamassa sinua löytämään sen oikean paikan juuri sinulle. Meillä jokainen saa olla juuri sellainen kuin on, tärkeintä on, että olet oma itsesi.
Folka
Iida Jääskeläinen
Folkan HR-konsultti
 

Soita 040 189 2770 (Ma - Pe klo 8-16)

tai jätä yhteydenottopyyntö niin etsitään juuri sinulle sopivaa työtä.