Skip to the main content.

Logistiikka


Logistiikka on olennainen osa monia eri toimialoja, sillä se varmistaa tehokkaan tavaroiden ja palveluiden toimituksen eri kohteisiin. Tehokas logistiikka on tärkeää, jotta tuotanto pysyy sujuvana ja tuotteet saadaan toimitettua asiakkaille ajoissa. Logistiikka-alan ammattilainen voi esimerkiksi työskennellä varastossa tai kuljettaa ihmisiä, tavaroita ja ajoneuvoja paikasta toiseen.

 

Varasto- ja sisälogistiikka

Logistiikka on yksi Folkan suurimmista toimialoista. Olemme toimittaneet useiden vuosien ajan asiakasyrityksillemme vuokratyövoimaa ja tehneet onnistuneita rekrytointeja erilaisiin varasto- ja sisälogistiikkatehtäviin. Voit työllistyä joko Folkan kautta tai suoraan asiakkaallemme vaikkapa tukku- ja vähittäiskaupan liikkeeseen, kuljetusliikkeeseen, keskusvarastolle tai teollisuuteen.

 

Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:
  • Varastotyöntekijä
  • Logistiikkatyöntekijä
  • Keräilijä
  • Äänikeräilijä
  • Terminaalityöntekijä
  • Pakkaaja
  • Trukinkuljettaja
Folkan kautta sinun on mahdollista päästä tutustumaan logistiikka-alan erilaisiin työtehtäviin. Tarjoamme lyhyttä ja pitkäaikaista työtä, jossa voit työskennellä joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti, miten se elämäntilanteeseesi soveltuukaan. Sinulta ei vaadita aikaisempaa työkokemusta alalta, vaan asiakkaamme mielellään kouluttavat sinut logistiikka-alaan. Jos olet taas kokenut konkari, meiltä löytyy myös haastavampia ja monipuolisempia työtehtäviä, joissa pääset käyttämään omaa osaamistasi. Meiltä löytyy pitkäaikaisia logistiikka-alan yhteistyökumppaneita, joita voimme lämpimästi suositella!
Folka
Michaela Lappalainen
Folkan HR-konsultti
 

Soita 040 189 2770 (Ma - Pe klo 8-16)

tai jätä yhteydenottopyyntö niin etsitään juuri sinulle sopivaa työtä.