Teollisuus ja tuotanto

Teollisuus ja tuotanto

Haluatko varmistaa yrityksenne toimitusvarmuutta ja kilpailukykyä oikea-aikaisella resursoinnilla? Folkalta löydät teollisuuden eri aloille osaajia erilaisiin työvaatimusten mukaisiin tehtäviin.

 Etsimme juuri sinulle oikeat tekijät joko Suomesta tai tarvittaessa ulkomailta. Folka varmistaa sujuvan arjen lisäksi myös kausivaihteluissa tai yllättävissä tilanteissa toimittamalla oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin oikeaan aikaan.

Henkilöstövuokraus vai rekrytointi? Etsitään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu! Avullamme saavutat kustannus-ja resurssisäästöjä, kun hoidamme koko hakuprosessiin ja työsuhteeseen liittyvät hallinnolliset HR-työt puolestanne.

Teollisuuden ja tuotannon alalla olemme työllistäneet ihmisiä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

  • Betonielementtien valmistaja
  • Puuelementtityöntekijä
  • Tuotantyöntekijä
  • Operaattori
  • Prosessityöntekijä
  • Kokoonpanoasentaja
  • Kunnossapitoasentaja
  •  

Folka on samalla työelämäsi sekä monipuolisin että ketterin HR-kumppani. Tuomme joustavuutta liiketoimintaasi ja varmuutta henkilöstön resursointiin. Me Folkalla välitämme jokaisesta hakijasta, työntekijästä ja asiakkaastamme ja haluamme, että tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.

 

Useita eri aloja

Palvelemme useita teollisuuden aloja rakennustuoteteollisuudesta teknologiateollisuuteen – ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa yritystäsi.

Folkan tiimi

Folkan teollisuus- ja tuotantotiimit ovat tukenasi ja vapauttamassa aikaasi ydintekemiseen.

Soveltuvuus- arviointi

Voimme tarvittaessa varmistaa työntekijän soveltuvuutta tehtävään erilaisilla
tehtäväkohtaisilla testeillä (mm. varasto ja kokoonpano).

WeCare-konsepti

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille Folkassa erittäin tärkeää ja siksi meillä on käytössä WeCare-konsepti, joka tukee työntekijän työhyvinvointia koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Henkilöstöpalvelut

Teollisuuden ja tuotannon henkilöstöpalvelumme

Henkilöstö-
vuokraus

Ulkoistus

Suorarekrytointi

Muutospalvelut

Henkilöarvioinnit

Muut palvelut

Osaajapula monilla teollisuuden aloilla on konkreettinen ja kilpailu osaavasta sekä motivoituneesta työvoimasta on kovaa. Kun haluat varmistaa yrityksenne toimitusvarmuutta ja kilpailukykyä oikea-aikaisella resursoinnilla, niin saat tekijät teollisuuden erilaisiin työvaatimusten mukaisiin tehtäviin Folkan teollisuustoimialaan erikoistuneen tiimin toimesta – toimitamme myös ulkomaista työvoimaa vuosien kokemuksella.
Salme Kinnunen
Salme Kinnunen
Folkan teollisuus ja tuotantotoimialapäällikkö