Teollisuus ja tuotanto

Teollisuus ja tuotanto

Haluatko varmistaa yrityksenne toimitusvarmuutta ja kilpailukykyä oikea-aikaisella resursoinnilla? Folkalta löydät teollisuuden eri aloille osaajia erilaisiin työvaatimusten mukaisiin tehtäviin.

Kaikki eri teollisuudenalojen työntekijät löytyvät Folkalta – tarpeesi mukaan.

Huolehdimme henkilöstötarpeestasi ja henkilöstön oikea-aikaisesta resursoinnista, jotta voit keskittyä muihin tärkeisiin toimintoihisi. Tunnemme teollisuuden ja tuotannon erityispiirteet toimialakohtaisesti ja tuomme varmuutta ja tehokkuutta päivittäiseen toimintaan sekä joustoa ja ketteryyttä tarjoamalla käyttöösi HR-osaamistamme. Etsimme juuri sinulle oikeat tekijät joko Suomesta tai tarvittaessa ulkomailta.

Folka varmistaa sujuvan arjen lisäksi myös kausivaihteluissa tai yllättävissä tilanteissa toimittamalla oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin oikeaan aikaan.

Useita eri aloja

Palvelemme useita teollisuuden aloja rakennustuoteteollisuudesta teknologiateollisuuteen – ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme, miten voimme auttaa yritystäsi.

Folkan tiimi

Folkan teollisuus- ja tuotantotiimit ovat tukenasi ja vapauttamassa aikaasi ydintekemiseen.

Soveltuvuus- arviointi

Voimme tarvittaessa varmistaa työntekijän soveltuvuutta tehtävään erilaisilla
tehtäväkohtaisilla testeillä (mm. varasto ja kokoonpano).

WeCare-konsepti

Työntekijöidemme hyvinvointi on meille Folkassa erittäin tärkeää ja siksi meillä on käytössä WeCare-konsepti, joka tukee työntekijän työhyvinvointia koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Henkilöstöpalvelut

Teollisuuden ja tuotannon henkilöstöpalvelumme

Henkilöstö-
vuokraus

Ulkoistus

Suorarekrytointi

Muutospalvelut

Henkilöarvioinnit

Muut palvelut

Ota yhteyttä

Soita 040 189 2770 (Ma - Pe klo 8-16)

Jätä yhteydenottopyyntö

Osaajapula monilla teollisuuden aloilla on konkreettinen ja kilpailu osaavasta sekä motivoituneesta työvoimasta on kovaa. Kun haluat varmistaa yrityksenne toimitusvarmuutta ja kilpailukykyä oikea-aikaisella resursoinnilla, niin saat tekijät teollisuuden erilaisiin työvaatimusten mukaisiin tehtäviin Folkan teollisuustoimialaan erikoistuneen tiimin toimesta – toimitamme myös ulkomaista työvoimaa vuosien kokemuksella.
Salme Kinnunen
Salme Kinnunen
Folkan teollisuus ja tuotantotoimialapäällikkö

Töitä olisi, mutta tekijä puuttuu?

Folka on samalla työelämäsi sekä monipuolisin että ketterin HR-kumppani. Olemme yhden soiton tai viestin päässä, kun tarvitset laadukkaita henkilöstöpalveluita tai päteviä työntekijöitä nopeallakin aikataululla tai erikoisosaamisella. Yhdessä hyvä tulee.

Työnimikkeitä

Mm. seuraaviin tehtäviin olemme löytäneet sopivia työntekijöitä.

Betonielementtien valmistaja
Tuotantotyöntekijä
Kokoonpanoasentaja
Puuelementtityöntekijä
Prosessityöntekijä
Kunnossapitoasentaja
 

Ota yhteyttä

ja ratkaistaan sinun henkilöstötarpeesi.