Call Center

Tunnetaanko sinut ongelmanratkaisijana? Haluatko löytää parhaan mahdollisen ratkaisun ja tarjota ensiluokkaista asiakaspalvelua? Etsitkö joustavia työaikoja, tai vakituisempaa pidempiaikaista työsuhdetta asiakaspalvelu- tai myyntitehtävissä call centerissä? 

Me Folkalla huolehdimme ensiluokkaisesta työntekijäkokemuksesta, jotta sinä voit tarjota ensiluokkaista asiakaskokemusta. Kauttamme löydät kiinnostavimmat työtehtävät ja pääset töihin käsiksi nopeasti.

Kääritäänkö hihat?

Etsimme sinulle sopivan työtehtävän, jossa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi ja kehittämään asiakaspalveluosaamistasi.

Oma HR-konsultti

Folkan kautta saat täyden tuen kaikissa työelämäsi vaiheissa ja HR-konsultin henkilökohtaisen palvelun. Meidän kauttamme sinulla on myös mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan palkkalistoille.

Me välitämme sinusta

Meillä luodaan ensiluokkaista työntekijäkokemusta, koska työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Autamme löytämään sellaisen työtehtävän ja työyhteisön, jossa viihdyt!

Etsitkö uutta työtä asiakaspalvelun parista? Teemme yhteistyötä call centerien kanssa ja tarjoamme työmahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla. Folkan kautta sinun on mahdollista aloittaa urasi asiakaspalvelutehtävissä tai ottamaan urapolkusi seuraava askel vaativimmissa asiakaspalvelutehtävissä. Autamme sinua löytämään työyhteisön, jossa viihdyt ja työn, jossa pääset käyttämään jo kerryttämääsi osaamista ja oppimaan uutta. Folka tarjoaa mahdollisuuksia osa-aikaisista ja kokoaikaisista tehtävistä ja määräaikaisiin tai vakituisiin työsuhteisiin
Folka
Inkeri Jekunen
HR-konsultti

Ota yhteyttä

Soita 040 189 2770

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Etsitkö joustavaa tapaa työskennellä?

Me uskomme työelämäntapaan, jossa jokainen saa rakentaa työstään omannäköisensä. Tarkoittipa se sitten pitkiä työsuhteita, lyhyitä pyrähdyksiä, näiden yhdistelmää tai viiden vuoden seikkaperäisempää urasuunnitelmaa.

Katso avoimet työpaikat

HubSpot Video

 

Löydä lähin HR-Konsulttisi

Toimimme ympäri Suomen. Löydät palveluksessasi olevan lähimmän HR-Konsulttisi yhteystietosivulta.

Löydä HR-Konsulttisi

Tule paikanpäälle

Toimistomme ovat kahdeksalla paikkakunnalla. Tervetuloa käymään.

Helsinki | Kuopio | Lahti | Oulu | Rovaniemi | Tampere | Turku | Vaasa

Työnimikkeitä

Mm. seuraaviin tehtäviin voit työllistyä kauttamme.

palveluneuvoja
asiakasneuvoja
call center tiiminvetäjä
tekninen asiakaspalvelija
ajanvaraaja
buukkaaja
 

Ota yhteyttä

niin etsitään juuri sinulle sopivaa työtä.