Skip to the main content.

Teollisuus ja tuotanto

Teollisuus on vahva ja jännittävä toimiala, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia sinulle, joka haluat tehdä töitä dynaamisessa ja kehittyvässä ympäristössä. Teollisuuden ala on olennainen osa taloutta, ja se tarjoaa monipuolisia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille.

 

Teollisuudessa sinulla on mahdollisuus olla mukana luomassa ja valmistamassa tuotteita ja ratkaisuja, jotka vaikuttavat ihmisten arkeen ja edistävät teknologista kehitystä. Voit työskennellä eri teollisuudenaloilla, kuten elektroniikka, autoteollisuus, elintarviketeollisuus tai metalliteollisuus, ja olla mukana prosesseissa alusta loppuun.

 

Teollisuus tarjoaa myös haasteita ja mahdollisuuden jatkuvasti oppia uutta. Voit kehittää teknisiä taitojasi, oppia uusia työkaluja ja laitteita sekä seurata alan kehitystä. Työsi on monipuolista, ja voit olla mukana suunnittelussa, valmistuksessa, laadunvalvonnassa, logistiikassa tai prosessien optimoinnissa.

 

Teollisuus on ala, jossa tiimityö on tärkeässä roolissa. Pääset työskentelemään monipuolisten ja ammattitaitoisten tiimien kanssa, joissa voit jakaa osaamistasi ja oppia uutta. Yhteistyö eri osastojen ja ammattilaisten kanssa mahdollistaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan ja tehokkaan työskentelyn.

 

Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:
  • Betonielementtien valmistaja
  • Puuelementtityöntekijä
  • Tuotantyöntekijä
  • Operaattori
  • Prosessityöntekijä
  • Kokoonpanoasentaja
  • Kunnossapitoasentaja

 

Folka ei ole pelkkä työnantaja vaan huolehdimme myös työntekijän Suomeen integroitumisesta. Varmistamme henkilökohtaisella HR-konsulttien palvelulla, joilla on itsellään vastaavaa kokemusta Suomeen muutosta, että kaikki sujuu mutkattomasti.
mies-silhuetti
Pavel Tukia
Folkan HR- konsultti, ulkomaalainen työvoima
 

Soita 040 189 2770 (Ma - Pe klo 8-16)

tai jätä yhteydenottopyyntö niin etsitään juuri sinulle sopivaa työtä.