Rakentaminen

Rakentaminen

Rakennus- ja kirvesmiehiä, maalareita, työmaapäälliköitä, muurareita ja lukuisia muita rakennusalan työntekijöitä — kaikki Folkalta.

Työelämän pitkät ja pätkät, Folka löytää sinulle oikeat tekijät olipa sitten kyseessä projekti, johon tarvitset tekijän yhden päivän tuuraukseen tai satoja eri alan ammattilaisia koko hankkeen ajaksi. Loppuunsa asti hiotut prosessimme ja HR-osaamisemme varmistaa, että työmaalla työt pysyvät käynnissä ja paikalla on aina alansa ammattilaisia valmiina töihin. Laajat verkostomme tuovat käyttöösi niin kotimaisen kuin kansainvälisen työvoiman.

Folka varmistaa sujuvan arjen lisäksi myös kausivaihteluissa tai yllättävissä tilanteissa toimittamalla oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin oikeaan aikaan.

Laajat verkostot

Laaja verkosto työntekijöitä niin kotimaasta kuin ulkomailta.

Osaajat

Osaajat päivän tuurauksista aina pitkiin projekteihin.

Ymmärrys

Laaja ymmärrys työmaista ja aikataulujen merkityksellisyydestä.

WeCare-konsepti

Folkan WeCare-konsepti, joka tukee työntekijää koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Henkilöstöpalvelut

Rakennusalan henkilöstöpalvelumme

Henkilöstö-
vuokraus

Ulkoistus

Suorarekrytointi

Muutospalvelut

Henkilöarvioinnit

Muut palvelut

Ota yhteyttä

Soita 040 189 2770 (Ma - Pe klo 8-16)

Jätä yhteydenottopyyntö

Työvoimapula on konkreettinen rakennusalalla tällä hetkellä. Laajan työntekijäverkostomme ja kontaktiemme avulla pystymme toimittamaan rakennusalan ammattilaisia eri tehtäviin, niin talonrakennuksen kuin infran tehtäviin – oli kyseessä sitten suorittavan työn tehtäviä tai toimihenkilötehtäviä. Tunnemme työtehtävien vaatimukset ja lähetämme työmaille vain osaavaa henkilöstöä, joilla on asianmukaiset varusteet, työkortit ja luvat olemassa. Rakennustiimimme auttaa kaikenlaisissa tarpeissanne niin lyhyemmissä kuin pitemmissä keikoissa kuin myös rekrytoinneissa ja suorahaussa.
Pirjo Häyhä-Salovaara
Pirjo Häyhä-Salovaara
Senior Recruitment Consultant

Töitä olisi, mutta tekijä puuttuu?

Folka on samalla työelämäsi sekä monipuolisin että ketterin HR-kumppani. Olemme yhden soiton tai viestin päässä, kun tarvitset laadukkaita henkilöstöpalveluita tai päteviä työntekijöitä nopeallakin aikataululla tai erikoisosaamisella. Yhdessä hyvä tulee.

Työnimikkeitä

Mm. seuraaviin tehtäviin olemme löytäneet sopivia työntekijöitä.

Kirvesmies
Rakennusapumies
Maanrakentaja
Kaivinkoneenkuljettaja
Työnjohtaja
Vastaava työnjohtaja
 

Ota yhteyttä

ja ratkaistaan sinun henkilöstötarpeesi.