Skip to the main content.

Toimisto

Toimistotyö tarjoaa laajan valikoiman työmahdollisuuksia sinulle, joka haluat työskennellä ammattimaisessa ympäristössä ja olla osa organisaation menestystä. Tämä monipuolinen toimiala tarjoaa työtehtäviä, jotka vaihtelevat hallinnollisista tehtävistä asiakaspalveluun ja projektinhallintaan.

 

Toimistotyössä pääset hyödyntämään monipuolisia taitojasi ja kehittämään uusia. Voit olla mukana organisaation päivittäisessä toiminnassa, hoitaa tiedonhallintaa, järjestää tapahtumia tai avustaa esimiehiä ja tiimejä. Tässä roolissa sinulla on mahdollisuus olla organisaation selkäranka ja tukea sen sujuvaa toimintaa. Toimistotyö edellyttää hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hallita aikatauluja ja tehtäviä tehokkaasti. Lisäksi teknologian tuntemus ja taito käyttää erilaisia toimisto-ohjelmistoja ovat tärkeitä työssä menestymisen kannalta.

 

Toimistotyö tarjoaa myös mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja edetä urallasi. Voit hankkia uutta osaamista ja vastuuta sekä ottaa haltuun erilaisia projekteja. Lisäksi toimistoympäristössä voit luoda arvokkaita verkostoja ja oppia muiden ammattilaisten kanssa. Liity joukkoomme ja avaa ovi jännittävään toimistotyöhön! Tule osaksi tätä dynaamista ja kehittyvää toimialaa, jossa voit rakentaa pitkäaikaisen ja menestyksekkään uran.

 

Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:
  • Toimistoassistentti
  • Toimistotyöntekijä
  • Toimistopäällikkö
  • Taloushallinnon asiantuntija
  • Palkanlaskija

 

Etsitkö monipuolisia toimisto- ja taloushallinnon tehtäviä, jossa pääset kehittämään alan asiantuntemustasi? Teemme yhteistyötä pienten, keskisuurten ja isojen yritysten kanssa, jotka toimivat laajasti eri toimialoilla. Folkan kautta sinun on mahdollista päästä oman alan ensimmäiseen työpaikkaan valmistumisesi jälkeen tai ottamaan seuraavan askeleen urallasi. Autamme sinua löytämään työyhteisön, jossa viihdyt ja työn, jossa pääset käyttämään jo kerryttämääsi osaamista ja oppimaan uutta.
Folka
Monia Pöllänen
Folkan palvelupäällikkö
 

Soita 040 189 2770 (Ma - Pe klo 8-16)

tai jätä yhteydenottopyyntö niin etsitään juuri sinulle sopivaa työtä.