Toimisto

Toimisto

Asiakaspalvelijoita, assistentteja, talousosaajia ja myynnin sekä markkinointiviestinnän työntekijöitä - kaikki toimistosi tarpeet yhdestä osoitteesta. Folka.

Tarvitsetko pikaisesti toimistoosi osaavia henkilöitä paikkaamaan henkilöstövajetta tai täyttämään uusia tehtäviä? Folka on kumppanisi kehittämässä toimistosi henkilöstöä ja vastaamme pikaiseenkin tarpeeseen ketterästi.  

Kun tarve on löytää paras mahdollinen osaaja käyttöösi tuomme pöytään ammattitaitoa, sujuvuutta ja näkemystä sekä laajat verkostomme. Tunnemme erilaiset yrityskulttuurit, työympäristöt ja liiketoiminnat, joten osaamme vastata juuri sinun tarpeisiisi.

Monipuolisuus

Tunnemme erilaiset yrityskulttuurit, työympäristöt ja liiketoiminnat.

Sopivat työntekijät

Yhdistämme toisilleen sopivat osaajat ja yritykset keskenään.

Löydämme parhaat osaajat

Tuomme tiimiisi ammattitaitoa, sujuvuutta ja näkemystä, jonka avulla saat liiketoimintaansa virtaa ja alan parhaat osaajat.

WeCare-konsepti

Folkan WeCare-konsepti tukee työntekijää koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Henkilöstöpalvelut

Toimistoalan henkilöstöpalvelumme

Henkilöstö-
vuokraus

Ulkoistus

Suorarekrytointi

Suorahaku

Henkilöarvioinnit

Muut palvelut

Ota yhteyttä

Soita 040 189 2770 (Ma - Pe klo 8-16)

Jätä yhteydenottopyyntö

Etsitkö osaavaa toimihenkilöä monipuolisiin toimisto- ja/tai taloushallinnon tehtäviin? Meidän kauttamme löydät osaavat asiantuntijat monipuolisiin toimisto- ja taloushallinnon tehtäviin. Oli hakusessa sitten toimistoassistentti tai pääkirjanpitäjä, me varmistamme, että löydämme juuri sinun työympäristöösi ja tiimiisi sopivan persoonan, joka hallitsee yleisimmät toimisto-ohjelmat. Kartoitamme tarkkaan millaista osaamista ja työotetta tarvitsette prosessien sujuvuuden optimoimiseksi ja räätälöimme rekrytointiprosessin joustavasti tarpeeseesi sopivaksi. Varmistamme laadukkaan hakijakokemuksen ja onnistuneen rekrytointiprosessin vankalla rekrytointikokemuksellamme.
Monia Pöllänen
Monia Pöllänen
Palvelupäällikkö

Töitä olisi, mutta tekijä puuttuu?

Folka on samalla työelämäsi sekä monipuolisin että ketterin HR-kumppani. Olemme yhden soiton tai viestin päässä, kun tarvitset laadukkaita henkilöstöpalveluita tai päteviä työntekijöitä nopeallakin aikataululla tai erikoisosaamisella. Yhdessä hyvä tulee.

Työnimikkeitä

Mm. seuraaviin tehtäviin olemme löytäneet sopivia työntekijöitä.

Toimistoassistentti
Toimistopäällikkö
Toimistokoordinaattori
Taloushallinnon asiantuntija
Palkanlaskija
Reskontranhoitaja
 

Ota yhteyttä

ja ratkaistaan sinun henkilöstötarpeesi.