Toimisto

Toimisto

Asiakaspalvelijoita, assistentteja, talousosaajia ja myynnin sekä markkinointiviestinnän työntekijöitä - kaikki toimistosi tarpeet yhdestä osoitteesta. Folka.

Tarvitsetko pikaisesti toimistoosi osaavia henkilöitä paikkaamaan henkilöstövajetta tai täyttämään uusia tehtäviä? Folka on kumppanisi kehittämässä toimistosi henkilöstöä ja vastaamme pikaiseenkin tarpeeseen ketterästi.  

Henkilöstövuokraus vai rekrytointi? Etsitään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu! Avullamme saavutat kustannus-ja resurssisäästöjä, kun hoidamme koko hakuprosessiin ja työsuhteeseen liittyvät hallinnolliset HR-työt puolestanne.

Olemme työllistäneet ihmisiä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

  • Toimistoassistentti
  • Toimistotyöntekijä
  • Toimistopäällikkö
  • Taloushallinnon asiantuntija
  • Palkanlaskija

Folka on samalla työelämäsi sekä monipuolisin että ketterin HR-kumppani. Tuomme joustavuutta liiketoimintaasi ja varmuutta henkilöstön resursointiin. Me Folkalla välitämme jokaisesta hakijasta, työntekijästä ja asiakkaastamme ja haluamme, että tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.

 

Henkilöstöpalvelut

Toimistoalan henkilöstöpalvelumme

Henkilöstö-
vuokraus

Ulkoistus

Suorarekrytointi

Suorahaku

Henkilöarvioinnit

Muut palvelut

Etsitkö osaavaa toimihenkilöä monipuolisiin toimisto- ja/tai taloushallinnon tehtäviin? Meidän kauttamme löydät osaavat asiantuntijat monipuolisiin toimisto- ja taloushallinnon tehtäviin. Oli hakusessa sitten toimistoassistentti tai pääkirjanpitäjä, me varmistamme, että löydämme juuri sinun työympäristöösi ja tiimiisi sopivan persoonan, joka hallitsee yleisimmät toimisto-ohjelmat. Kartoitamme tarkkaan millaista osaamista ja työotetta tarvitsette prosessien sujuvuuden optimoimiseksi ja räätälöimme rekrytointiprosessin joustavasti tarpeeseesi sopivaksi. Varmistamme laadukkaan hakijakokemuksen ja onnistuneen rekrytointiprosessin vankalla rekrytointikokemuksellamme.
Monia Pöllänen
Monia Pöllänen
Palvelupäällikkö

Monipuolisuus

Tunnemme erilaiset yrityskulttuurit, työympäristöt ja liiketoiminnat.

Sopivat työntekijät

Yhdistämme toisilleen sopivat osaajat ja yritykset keskenään.

Löydämme parhaat osaajat

Tuomme tiimiisi ammattitaitoa, sujuvuutta ja näkemystä, jonka avulla saat liiketoimintaansa virtaa ja alan parhaat osaajat.

WeCare-konsepti

Folkan WeCare-konsepti tukee työntekijää koko työsuhteen elinkaaren ajan.