Skip to the main content.

Varhaiskasvatus

Oletko lämminhenkinen leikittäjä ja lapsilähtöinen lastenhoitajasijainen? 

 

Millaista on keikkailevan lastenhoitajan työ?

Tarjoamme sinulle avoimia työvuoroja asiakkaidemme päiväkotikohteissa. Työvuorot sijoittuvat arkipäiville klo 07–17 välille ja työstä maksetaan TES:in mukainen palkka. Voit ottaa vuoroja vastaan aikataulujesi mukaan ja sovittaa työn arkeesi juuri haluamallasi tavalla. Keikkatyön suurin etu on ehdottomasti monipuolisuus ja mahdollisuus tehdä töitä juuri sinulle sopivana aikana!

 

Työkohteinasi ovat laadukkaat, virikkeelliset ja vastuulliset yksityiset päiväkodit ympäri Suomea. Asiakkaidemme päiväkodeissa lapsiin keskitytään aidosti välittäen. Päiväkotien työyhteisöt ovat toimivia ja tiimit kannustavia. Lastenhoitajana ohjaat päivän toimintaa, olet läsnä lapsille ja heittäydyt rohkeasti mukaan päiväkotiympäristölle tyypillisiin vaihteleviin tilanteisiin.

 

Millaisia lastenhoitajia etsimme?

• Olemme ylpeitä siitä, että keikkailevat lastenhoitajamme ovat iloisia ja positiivisella asenteella varustettuja, oma-aloitteisia työskentelijöitä

• Lastenhoitajillamme on aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta tai sopiva alan koulutus sekä sujuva suomenkielen taito

• Edellytämme lasten parissa työskenteleviltä rikostaustaotetta tai valmiutta sen hankkimiseen ennen työn aloitusta

• Hyvät vuorovaikutustaidot ja aito halu tehdä töitä varhaiskasvatuksen kentällä takaavat viihtymisen työssä

 

Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:
  • Lastenhoitaja
  • Päiväkotiapulainen
  • Varhaiskasvatuksen opettaja
  • Ruokapalvelutyöntekijä

 

Onko sinulla työkokemusta lasten parista työskentelystä ja haetko joustavaa työtä opintojen oheen tai oletko kokenut varhaiskasvatuksen ammattilainen ja haet itsellesi pidempiaikaista työtä? Folkan HR-tiimi tekee yhteistyötä erilaisten päiväkotien kanssa ja kasvatamme työntekijäpooliamme jatkuvasti. Folkan HR-tiimi tukee sinua läpi koko työsuhteen elinkaaren. Meidän kauttamme on mahdollista myös työllistyä suoraan päiväkodin omaksi määräaikaiseksi tai vakituiseksi työntekijäksi. Luodaan yhdessä päiväkoteihin turvallinen ja lapsilähtöinen kasvu- ja oppimisympäristö!
Folka
Susanna Sihtola
Folkan HR-konsultti
 

Soita 040 189 2770 (Ma - Pe klo 8-16)

tai jätä yhteydenottopyyntö niin etsitään juuri sinulle sopivaa työtä.