Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

Tarvitsetko kiireesti lastenhoitajia paikkaamaan henkilöstövajetta tai motivoituneen tekijän pidemmälle keikalle? Folkan laajasta verkostosta löydät ammattitaitoiset tekijät tarjoamaan lasten perushoitoa ja hoivaa sekä auttamaan päiväkodin arjen askareissa aina ruokailusta pukemiseen, leikkimistä unohtamatta. 

Kiire ja muuttuvat tilanteet ovat varmasti tuttuja kaikille varhaiskasvatuksessa työskenteleville. Me tunnemme arkesi ja tehtävänämme on tehdä siitä helpompaa ja ketterämpää.  Olemme näkemyksellinen HR-kumppanisi ja tukenasi jokaisessa vaiheessa.

Henkilöstövuokraus vai rekrytointi? Etsitään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu! Avullamme saavutat kustannus-ja resurssisäästöjä, kun hoidamme koko hakuprosessiin ja työsuhteeseen liittyvät hallinnolliset HR-työt puolestanne.

Varhaiskasvatuksen alalla olemme työllistäneet ihmisiä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

  • Lastenhoitaja
  • Päiväkotiapulainen
  • Varhaiskasvatuksen opettaja
  • Ruokapalvelutyöntekijä

Folka on samalla työelämäsi sekä monipuolisin että ketterin HR-kumppani. Tuomme joustavuutta liiketoimintaasi ja varmuutta henkilöstön resursointiin. Me Folkalla välitämme jokaisesta hakijasta, työntekijästä ja asiakkaastamme ja haluamme, että tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.

 

Monipuoliset palvelumme

Tutustu monipuolisiin palveluihin yrityksille.

Henkilöstövuokraus

Tilapäinen tai projektiluontoinen tarve lisätyövoimalle? Henkilöstövuokraus on joustava tapa rekrytoida.

Lue lisää
Henkilöstövuokraus

Rekrytointi

Folka on HR-kumppanisi rekrytointiprosessin jokaisessa vaiheessa.

Lue lisää
Rekrytointi

Ulkoistus

Ulkoistuspalvelussa voit siirtää jonkin yksittäisen liiketoiminta-alueen tai tukitoiminnon esimerkiksi, vaikka varastoinnin ja logistiikan, Folkan tuotettavaksi.

Lue lisää
Ulkoistus

Muutospalvelut

Räätälöitävä muutosvalmennuksemme on kattava koulutuspaketti muutosprosessin vaiheista, sekä muutoksen kohtaamisesta ja uuteen motivoitumisesta.

Lue lisää
Muutospalvelut

Henkilöarviointi

Kaipaatko rekrytointipäätöksen tueksi syvällisempää tietoa hakijan vahvuuksista ja kehityskohteista?

Katso lisää
Henkilöarviointi

Muut palvelut

Meiltä saat HR:ää tukevat lisäpalvelut laajasti, aina digitaalisista palveluista kyky- sekä taitotesteihin.

Katso kaikki
Muut palvelut
Laadukas varhaiskasvatus turvaa lapsen kasvua, kehitystä, oppimista ja hyvinvointia. Resurssipula varhaiskasvatuksen ammattilaisista tuo haasteita henkilöstön resursointiin ja päiväkodin palvelulupauksen toteutumiseen. Autamme sinua löytämään varhaiskasvatukseen kokeneita ammattilaisia myös pidempiaikaisiin työsuhteisiin. Folkan HR-tiimi rekrytoi myös viikoittain uusia reippaita sijaisia työntekijäpooliin helpottaaksemme päiväkotien arjen pyörittämistä ja nopeasti muuttuvia tilanteita henkilöstöresursseissa.
Monia Pöllänen
Monia Pöllänen
Palvelupäällikkö