Skip to the main content.

Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

Tarvitsetko kiireesti lastenhoitajia paikkaamaan henkilöstövajetta tai motivoituneen tekijän pidemmälle keikalle? Folkan laajasta verkostosta löydät ammattitaitoiset tekijät tarjoamaan lasten perushoitoa ja hoivaa sekä auttamaan päiväkodin arjen askareissa aina ruokailusta pukemiseen, leikkimistä unohtamatta. 

 

Helpotamme arkeasi

Kiire ja muuttuvat tilanteet ovat varmasti tuttuja kaikille varhaiskasvatuksessa työskenteleville. Me tunnemme arkesi ja tehtävänämme on tehdä siitä helpompaa ja ketterämpää. Kaikki nykyiset päiväkotikohteemme ovat laadukkaita, virikkeellisiä ja vastuullisia yksityisiä päiväkoteja ympäri Suomea.

 

Laadukasta henkilökuntaa päiväkoteihin

Asiakkaidemme päiväkodeissa lapsiin keskitytään aidosti välittäen ja olemme ylpeitä siitä, että keikkailevat lastenhoitajamme ovat iloisia ja positiivisella asenteella varustettuja, oma-aloitteisia työskentelijöitä. Lastenhoitajillamme on aikaisempaa kokemusta lastenhoidosta tai sopiva alan koulutus sekä sujuva suomenkielen taito.

 

Henkilöstövuokraus vai rekrytointi?
Etsitään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu!
 

Tarjoamme joustavia ratkaisuja kaikkiin tilanteisiin, olipa työvoiman tarpeesi sitten lyhytaikainen sijaisuus, projektityöntekijä tai pysyvä rekrytointi.

 

Työllistämme ihmisiä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:
  • Lastenhoitaja
  • Päiväkotiapulainen
  • Varhaiskasvatuksen opettaja
  • Ruokapalvelutyöntekijä
  • Monipalvelutyöntekijä

 

 

Soita 040 189 2770 (ma-pe 8-16)

tai jätä yhteydenottopyyntö