Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Hyvä asiakaspalvelu on yrityksen käyntikortti ja julkisivu. Mikäli asiakaspalvelunne kaipaisi lisävoimaa  rautaisista ammattilaista, olet oikeassa paikassa! Meiltä saat asiakaspalvelun ammattilaiset tarpeeseen kuin tarpeeseen. Henkilöstövuokraus vai rekrytointi? Etsitään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu! Avullamme saavutat kustannus-ja resurssisäästöjä, kun hoidamme koko hakuprosessiin ja työsuhteeseen liittyvät hallinnolliset HR-työt puolestanne.

Hyvän asiakaspalvelijan ominaisuuksiin kuuluvat ajantasaiset IT-taidot, toimialatuntemus, palvelualttius, ongelmanratkaisukyky, hyvät verbaaliset taidot ja tunneälykkyys - näitä painotamme kun etsimme osaajia asiakkaillemme.  Tunnemme alan työmarkkinat perusteellisesti ja rakennamme määrätietoisesti parempaa työelämää.

Työllistämme ihmisiä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

  • Aulapalvelija
  • Asiakaspalvelija
  • Asiakkuusvastaava
  • Palvelupäällikkö

Folka on samalla työelämäsi sekä monipuolisin että ketterin HR-kumppani. Tuomme joustavuutta liiketoimintaasi ja varmuutta henkilöstön resursointiin. Me Folkalla välitämme jokaisesta hakijasta, työntekijästä ja asiakkaastamme ja haluamme, että tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.

 

 

Palveluvalikoimamme

Meiltä saat kaikki HR-alan ratkaisut saman katon alta

Henkilöstö-
vuokraus

Ulkoistus

Suorarekrytointi

Muutospalvelut

Henkilöarvioinnit

Muut palvelut

Kumppani

Kumppaninasi pidämme huolta siitä, että saat aina osaavan ammattilaisen luomaan ensiluokkaista asiakaskokemusta asiakkaillesi.

Palvelukulttuuri

Asiakkaitasi palvellaan juuri sinun palvelukulttuurisi mukaisesti, ammattitaitoisesti.

Asiakaspalvelu- testi

Folkan räätälöity asiakaspalvelutesti ja tämän lisäksi halutessasi testaamme
tiimityötaitoja.

Tyytyväiset
työntekijät

Työntekijätyyty-väisyytemme on 97 % ja tämä näkyy asiakkaidemme arjessa.