Skip to the main content.

Talotekniikka

Talotekniikka on jännittävä ja kehittyvä toimiala, joka tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia sinulle, joka olet kiinnostunut rakennusten toiminnasta ja tekniikasta. Tällä alalla pääset vaikuttamaan ihmisten arkeen ja luomaan viihtyisiä ja toimivia ympäristöjä.

 

Talotekniikan toimialalla olet mukana luomassa turvallisia ja toimivia työ- ja asuinympäristöjä

Talotekniikan avulla rakennusten eri järjestelmät, kuten lämmitys, ilmanvaihto, vesi- ja viemäröinti sekä sähköjärjestelmät, toimivat saumattomasti yhdessä. Sinulla on mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa, asentamassa, huoltamassa ja korjaamassa näitä järjestelmiä. Työsi tuloksena parannat energiatehokkuutta, luot turvallisia ja toimivia työ- ja asuinympäristöjä sekä edistät kestävää kehitystä.

 

Talotekniikka on tiimityötä erilaisissa ympäristöissä

Talotekniikka on myös ala, jossa yhteistyö on tärkeässä roolissa. Työskentelet tiiviisti muiden ammattilaisten, kuten arkkitehtien, insinöörien ja rakentajien, kanssa. Tämä avaa mahdollisuuksia oppia toisilta ja rakentaa verkostoja. Voit työskennellä erilaisissa ympäristöissä, kuten asuinrakennuksissa, liikekiinteistöissä, sairaaloissa tai teollisuustiloissa.

 

Jos olet innostunut tekniikasta, pidät haasteista ja haluat olla osa rakennettua ympäristöä parantavaa tiimiä, talotekniikka voi olla sinulle oikea ala. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja tehdä merkityksellistä työtä.

 

Talotekniikan kiinnostavimmat työpaikat

Putkista ilmanvaihtoon, asennustöistä työnjohtoon — Folkalta löydät talotekniikan kiinnostavimmat työpaikat. Työllistämme päivittäin kymmeniä talotekniikan ammattilaisia ympäri Suomea.  Tarjoamme työntekijöillemme kaikki asianmukaiset varusteet ja työkalut sekä työterveyshuollon.

 

Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:
  • Sähköasentaja
  • LVI-asentaja
  • IV-asentaja
  • Nokkamies l Kärkiasentaja
  • Sähkötyönjohtaja
  • Projektipäällikkö
  • LVI-työnjohtaja

 

Talotekniikan toimialalla ammattitaito on avainasemassa ja asiat tehdään mieluummin kerralla kunnolla kuin kahdesti. Myös me Folkalla teemme asiat kerralla oikein, ja vuokratyössä me tarjoamme juuri sinua kiinnostavan, sinulle sopivan työpaikan, jonka pystyt sovittamaan elämäntilanteeseesi.
Pavel Tukia
Pavel Tukia
Folkan HR-konsultti
 

Ota yhteyttä

niin etsitään juuri sinulle sopivaa työtä.