Siivous

Siivous

Etsitkö siivoojia toimistoihin, liiketiloihin, työmaille tai julkisiin tiloihin? Olipa kohde mikä tahansa Folkalta löytyy tekijä. 

Henkilöstövuokraus vai rekrytointi? Etsitään yhdessä teille parhaiten sopiva ratkaisu! Avullamme saavutat kustannus-ja resurssisäästöjä, kun hoidamme koko hakuprosessiin ja työsuhteeseen liittyvät hallinnolliset HR-työt puolestanne.

Siivousalalla olemme työllistäneet ihmisiä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:

  • Siivooja
  • Toimistosiivooja
  • Hotellisiivooja
  • Kerrossiivooja
  • Siistijä
  • Elintarvikesiivooja
  • Puhdastilasiivooja
  • Siistijä

Folka on samalla työelämäsi sekä monipuolisin että ketterin HR-kumppani. Tuomme joustavuutta liiketoimintaasi ja varmuutta henkilöstön resursointiin. Me Folkalla välitämme jokaisesta hakijasta, työntekijästä ja asiakkaastamme ja haluamme, että tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.

 

Henkilöstöpalvelut

Siivousalan henkilöstöpalvelumme

Henkilöstö-
vuokraus

Ulkoistus

Suorarekrytointi

Muutospalvelut

Henkilöarvioinnit

Muut palvelut

Oikeat ratkaisut

Olipa kyse lyhyestä keikasta tai pidemmästä projektista, niin etsimme juuri sinulle sopivimman ratkaisun laadusta tinkimättä.

Monipuoliset tekijät

Laaja työntekijäreservimme on käytössäsi.

WeCare-konsepti

Folkan WeCare-konsepti tukee työntekijää koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Kun kohteesta puuttuu siivooja, se huomataan yleensä heti. Puhtaus on keskeinen elementti positiivisen asiakaskokemuksen luojana. Folkalla siivousalan toimeksiantoja hoitavat henkilöt, joilla useimmilla on omakohtaista kokemusta alasta ja siksi he ymmärtävät hyvin tehtävän merkityksen. Näin varmistamme, että osaamisvaatimuksenne ja työtekijöiden ammattitaito kohtaavat.
Kirsi Oksanen
Kirsi Oksanen
Folkan myyntipäällikkö

Töitä olisi, mutta tekijä puuttuu?

Folka on samalla työelämäsi sekä monipuolisin että ketterin HR-kumppani. Olemme yhden soiton tai viestin päässä, kun tarvitset laadukkaita henkilöstöpalveluita tai päteviä työntekijöitä nopeallakin aikataululla tai erikoisosaamisella. Yhdessä hyvä tulee.

Työnimikkeitä

Mm. seuraaviin tehtäviin olemme löytäneet sopivia työntekijöitä.

Hotellisiivooja
Toimistosiivooja
Siistijä
Kerroshoitaja
Puhdastilasivooja
Kotisiivooja
 

Ota yhteyttä

ja ratkaistaan sinun henkilöstötarpeesi.