Siivous

Siivous

Etsitkö siivoojia toimistoihin, liiketiloihin, työmaille tai julkisiin tiloihin? Olipa kohde mikä tahansa Folkalta löytyy tekijä. 

Me Folkalla teemme työvoiman löytämisestä päivä päivältä ketterämpää, joustavampaa ja vastuullisempaa. Etsimme ammattitaitoiset ja motivoituneet tekijät juuri sinun tarpeisiisi, olipa sitten kyseessä lyhyt keikka tai pidempi tarve. 

Folkan HR kulkee sinun ja työntekijöiden rinnalla työelämässä ja haluamme varmistaa korkean asiakas- ja työntekijätyytyväisyyden. Huolehdimme HR-velvoitteista puolestasi ja vapautamme sinulta resursseja ydintekemiseen.

Oikeat ratkaisut

Olipa kyse lyhyestä keikasta tai pidemmästä projektista, niin etsimme juuri sinulle sopivimman ratkaisun laadusta tinkimättä.

Monipuoliset tekijät

Laaja työntekijäreservimme on käytössäsi.

WeCare-konsepti

Folkan WeCare-konsepti tukee työntekijää koko työsuhteen elinkaaren ajan.

Henkilöstöpalvelut

Siivousalan henkilöstöpalvelumme

Henkilöstö-
vuokraus

Ulkoistus

Suorarekrytointi

Muutospalvelut

Henkilöarvioinnit

Muut palvelut

Ota yhteyttä

Soita 040 189 2770 (Ma - Pe klo 8-16)

Jätä yhteydenottopyyntö

Kun kohteesta puuttuu siivooja, se huomataan yleensä heti. Puhtaus on keskeinen elementti positiivisen asiakaskokemuksen luojana. Folkalla siivousalan toimeksiantoja hoitavat henkilöt, joilla useimmilla on omakohtaista kokemusta alasta ja siksi he ymmärtävät hyvin tehtävän merkityksen. Näin varmistamme, että osaamisvaatimuksenne ja työtekijöiden ammattitaito kohtaavat.
Kirsi Oksanen
Kirsi Oksanen
Folkan myyntipäällikkö

Töitä olisi, mutta tekijä puuttuu?

Folka on samalla työelämäsi sekä monipuolisin että ketterin HR-kumppani. Olemme yhden soiton tai viestin päässä, kun tarvitset laadukkaita henkilöstöpalveluita tai päteviä työntekijöitä nopeallakin aikataululla tai erikoisosaamisella. Yhdessä hyvä tulee.

Työnimikkeitä

Mm. seuraaviin tehtäviin olemme löytäneet sopivia työntekijöitä.

Hotellisiivooja
Toimistosiivooja
Siistijä
Kerroshoitaja
Puhdastilasivooja
Kotisiivooja
 

Ota yhteyttä

ja ratkaistaan sinun henkilöstötarpeesi.