Asiakaspalvelu

Katso avoimet työpaikat

Asiakaspalvelu

Oletko kohtaamisista voimaa ammentava ammattilainen tai sykkiikö sydämesi timanttiselle asiakaspalvelulle? Kauttamme löydät asiakaspalvelun lukuisat avoimet työtehtävät, joko Folkan tai suoraan asiakkaan palkkalistoilta.

Asiakaspalvelussa yksikään työpäivä ei ole samanlainen ja pääset työskentelemään monenlaisissa työtehtävissä ja kartuttamaan arvokasta osaamista. Asiakaspalvelussa kohdataan niin kasvokkain kuin muissakin asiakkaan kanavissa ja pääset osaksi luomaan viiden tähden asiakaspalvelua.

Asiakaspalvelija

Kuluttajat vaativat nykyään asiakaspalvelijalta nopeaa reagointia ja kykyä ratkaista monimutkaisia ongelmia nopeasti. Hyvän asiakaspalvelijan ominaisuuksiin kuuluvat ajantasaiset IT-taidot, toimialatuntemus, palvelualttius, ongelmanratkaisukyky, hyvät verbaaliset taidot ja tunneälykkyys.

Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:
  • Aulapalvelija
  • Asiakaspalvelija
  • Asiakkuusvastaava
  • Palvelupäällikkö
 
 

Aletaanko hommiin?

Etsimme sinulle sopivan työtehtävän, jossa pääset käyttämään omia vahvuuksiasi ja kehittämään asiakaspalveluosaamistasi.

Oma HR-konsultti

Folkan kautta saat täyden tuen kaikissa työelämäsi vaiheissa ja HR-konsultin henkilökohtaisen palvelun. Meidän kauttamme myös mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan palkkalistoille.

Me välitämme sinusta

Meillä luodaan ensiluokkaista työntekijäkokemusta, koska työntekijöidemme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Autamme löytämään sellaisen työtehtävän ja työyhteisön, jossa viihdyt!

Nautitko ihmisten auttamisesta ja onko asiakaspalvelu juuri sinun juttusi? Mietitkö mahdollisesti, mitä tekisit välivuoden aikana tai mistä löytyisi töitä opiskeluiden oheen? Meillä Folkalla voit työskennellä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä niin osa-aikaisesti kuin kokoaikaisestikin, oman elämäntilanteesi mukaan. Tule kanssamme rakentamaan viiden tähden asiakaspalvelukokemusta ja näkemään business-maailmaa!
Folka
Inkeri Jekunen
Folkan HR-konsultti

Ota yhteyttä

Soita 040 189 2770 (Ma - Pe klo 8-16)

Jätä yhteydenottopyyntö

Etsitkö joustavaa tapaa työskennellä?

Me uskomme työelämäntapaan, jossa jokainen saa rakentaa työstään omannäköisensä. Tarkoittipa se sitten pitkiä työsuhteita, lyhyitä pyrähdyksiä, näiden yhdistelmää tai viiden vuoden seikkaperäisempää urasuunnitelmaa.

Katso avoimet työpaikat

HubSpot Video

 

Löydä lähin HR-Konsulttisi

Toimimme ympäri Suomen. Löydät palveluksessasi olevan lähimmän HR-Konsulttisi yhteystietosivulta.

Löydä HR-Konsulttisi

Tule paikanpäälle

Toimistomme ovat kahdeksalla paikkakunnalla. Tervetuloa käymään.

Helsinki | Kuopio | Lahti | Oulu | Rovaniemi | Tampere | Turku | Vaasa

Työnimikkeitä

Mm. seuraaviin tehtäviin voit työllistyä kauttamme.

aulapalveluhenkilö
asiakaspalvelija
asiakaspalvelutiimin  vetäjä
asiakaspalvelukoordinaattori
asiakaspalvelupäällikkö
asiakkuusvastaava
 

Ota yhteyttä

niin etsitään juuri sinulle sopivaa työtä.