Skip to the main content.

Asiakaspalvelu

Oletko kohtaamisista voimaa ammentava ammattilainen tai sykkiikö sydämesi timanttiselle asiakaspalvelulle? Kauttamme löydät asiakaspalvelun lukuisat avoimet työtehtävät, joko Folkan tai suoraan asiakkaan palkkalistoilta.

 

Asiakaspalvelussa yksikään työpäivä ei ole samanlainen ja pääset työskentelemään monenlaisissa työtehtävissä ja kartuttamaan arvokasta osaamista. Asiakaspalvelussa kohdataan niin kasvokkain kuin muissakin asiakkaan kanavissa ja pääset osaksi luomaan viiden tähden asiakaspalvelua.

 

Asiakaspalvelija

Kuluttajat vaativat nykyään asiakaspalvelijalta nopeaa reagointia ja kykyä ratkaista monimutkaisia ongelmia nopeasti. Hyvän asiakaspalvelijan ominaisuuksiin kuuluvat ajantasaiset IT-taidot, toimialatuntemus, palvelualttius, ongelmanratkaisukyky, hyvät verbaaliset taidot ja tunneälykkyys.

 

Kauttamme voit työllistyä esimerkiksi seuraaviin tehtäviin:
  • Aulapalvelija
  • Asiakaspalvelija
  • Asiakkuusvastaava
  • Palvelupäällikkö

 

Nautitko ihmisten auttamisesta ja onko asiakaspalvelu juuri sinun juttusi? Mietitkö mahdollisesti, mitä tekisit välivuoden aikana tai mistä löytyisi töitä opiskeluiden oheen? Meillä Folkalla voit työskennellä erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä niin osa-aikaisesti kuin kokoaikaisestikin, oman elämäntilanteesi mukaan. Tule kanssamme rakentamaan viiden tähden asiakaspalvelukokemusta ja näkemään business-maailmaa!
Folka
Susanna Sihtola
Folkan HR-konsultti
 

Soita 040 189 2770 (Ma - Pe klo 8-16)

tai jätä yhteydenottopyyntö niin etsitään juuri sinulle sopivaa työtä.