Folka on mukana EK:n Hyvä Yritys-kampanjassa

Featured Image

Kampanjassa mukana olevat yritykset rakentavat Suomea, jossa hyvinvointia on tarjolla huomennakin. Hyvät yritykset maksavat yhteiskunnalle elintärkeitä veroja, työllistävät satoja tuhansia suomalaisia, innovoivat uutta ja kehittävät kestävämpää maailmaa.

Folka on hyvä yritys, koska olemme työnantajana reilu ja oikeudenmukainen ja huolehdimme yrityksen tärkeimmästä pääomasta, eli ihmisistä. Välitämme jokaisesta työntekijästämme, asiakkaastamme ja koko verkostostamme ja haluamme, että tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.
 
Olemme luottokumppani työelämän eri vaiheissa jokaiselle asiakkaallemme ja työntekijällemme, ja juuri sitä pidämme suuressa arvossa. Olemme suoria, sanamme mittaisia ja teemme aina sen minkä lupaamme. Suhtaudumme työhömme ja kumppaneihimme kunnioittavasti, emmekä missään tilanteessa tingi rehellisyydestä tai laadusta.
 

Teemme työtä täydellä sydämellä, yhdessä kehittyen, toisiltamme oppien ja tietoa jakaen. Tämä kaikki tuo hyvinvointia yritykseen ja sitä kautta työntekijöillemme, asiakkaillemme ja lopulta koko yhteiskuntaan.

  • Työllistämme päivittäin yli 700 vuokratyöntekijää
  • Täytämme yli 100 rekerytointitoimeksiantoa vuosittain
  • Työntekijätyytyväisyytemme on huikeat 97%
  • Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin

Lue lisää Hyvä yritys-kampanjasta täällä.

Ammattiosaaminen on korvaamatonta

Koko yhteiskuntamme toimivuus lepää ammattiosaajien harteilla, joten ammattiosaamisen vetovoiman palauttaminen on akuutti ja äärimmäisen tärkeä...

Read more

Nähdään Contact Forum-rekrymessuilla 26.1.2023!

Contact Forum on korkeakouluopiskelijoille suunnattu rekrytointi- ja työelämätapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa 26.1.2023, klo 10-17....

Read more

Mikä Folka?

Maailma muuttuu ja me sen mukana – saammeko esitellä Folka Henkilöstöpalvelut!

Read more