1 minuutin lukuaika

Folka sai loistavat arvosanat HPL:n vuokratyöntekijätutkimuksessa

Featured Image

HPL:n teettämän suuren vuokratyöntekijätutkimuksen tulokset ovat tulleet ja Folka Henkilöstöpalvelut pärjäsi tutkimuksessa hienosti! Tutkimukseen vastasi lähes 10 000 vuokratyöntekijää 56:sta henkilöstöpalvelualan yrityksestä.

Saimme keskimääräistä paremmat arvosanat mm.
  • työnsaannin nopeudesta
  • hakemisen helppoudesta
  • työhaastattelun sujuvuudesta
  • rekrytointiprosessin sujuvuudesta ja tiedottamisesta
  • vastuullisuudesta
HPLn työntekijätutkimuksen tulokset 2022 - Folka Henkilöstöpalvelut
 
Kaiken kaikkiaan 92 % kaikista tutkimukseen vastanneista suosittelisi folkaa työnantajana!

Henkilöstöpalveluyritykset ovat yleisesti tunnettuja siitä, että niiden kautta työllistyy nopeasti. Tutkimuksessa korostuikin yleisesti se, että alan valtteina ovat työnsaannin nopeus ja helppous ja kaksi kolmesta kyselyyn vastanneesta sanoi työllistyneensä viikon sisällä työhakemuksen lähettämisestä. 

Työmarkkinoilla joustavuutta kaipaavat niin yritykset kuin työntekijätkin

Tutkimuksen tulokset osoittavat, että henkilöstöpalveluyritysten kautta työskentely on varsin hyvä tapa tehdä työtä ja sopii monille ihmisille elämäntilanteesta riippumatta. Vuokratyö tarjoaa monelle työntekijälle mahdollisuuden tehdä töitä silloin ja sen verran, kuin itselle sopii.

Asiakasyrityksen näkökulmasta vuokratyö taas tarjoaa joustavuutta kustannuksiin ja yllättäviin tilanteisiin. Henkilöstöpalvelualan yritykset ovat hyviä työnantajia ja hoitavat kiitettävästi myös koko rekrytointiprosessin alusta loppuun saakka, jolloin asiakasyritys saa keskittyä täysin omaan ydinosaamiseensa.

– Henkilöstöpalveluyrityksissä tehdään vuosittain kymmeniä tuhansia rekrytointeja ja näistä tuloksista näkee, että rekrytointiosaaminen on korkealla tasolla ja rekrytoinnit hoidetaan ammattitaitoisesti, toteaa Henkilöstöpalveluyritysten liiton toimitusjohtaja Merru Tuliara.

 
Voit tutustua vuokratyöntekijätutkimuksen yleisiin tuloksiin tarkemmin HPL:n omilla sivuilla.

 

Folka sai loistavat arvosanat HPL:n vuokratyöntekijätutkimuksessa

HPL:n teettämän suuren vuokratyöntekijätutkimuksen tulokset ovat tulleet ja Folka Henkilöstöpalvelut pärjäsi tutkimuksessa hienosti! Tutkimukseen...

Read more

Folka on mukana TE-toimiston Puhdistus- ja kiinteistöhuoltoalan treffitapahtumassa Turussa 23.3.2022

Folka on mukana TE-toimiston Puhdistus- ja kiinteistöhuoltoalan treffitapahtumassa Turussa huomenna 23.3.2022 klo 13.00–15.00 Valtion Virastotalolla.

Read more