1 minuutin lukuaika

Mikä Folka?

Featured Image

Maailma muuttuu ja me sen mukana – saammeko esitellä Folka Henkilöstöpalvelut!

10.2.2022 oli se odotettu päivä, jolloin pääsimme vihdoin kääntämään uuden lehden yrityshistoriassa; astuimme suunnitteluhuoneista ulos päivänvaloon entistä ehompana, yhtenäisempänä sekä tämän päivän vaatimuksia paremmin vastaamaan päivitettynä henkilöstöpalvelualan yrityksenä! Aalto Henkilöstöpalvelut ja Personalhuset ovat nyt yhdessä Folka henkilöstöpalvelut.

Ulkomaailma vasta totuttelee uuteen brändinimeemme, mutta entisten sisarfirmojen -Aalto Henkilöstöpalveluiden ja Personalhusetin – sisällä töitä uudistuksen eteen oli paiskittu pitkään. Usko oli välillä koetuksella maailman heitellessä eteen toinen toistaan mielikuvituksellisimpia esteitä, esimerkiksi globaali pandemia ei tainnut kuulua SWOT-analyysiin brändiuudistuksen ensimmäisessä suunnittelupalaverissa.

Mikä on Folka?

Haluamme olla helposti lähestyttävä, ketterä ja palveleva, monialaisen työn sekä työvoiman tarjoaja. Tuomme asiakkaidemme tiimiin ammattitaitoa, sujuvuutta ja näkemystä, jonka avulla asiakkaamme saavat liiketoimintaansa virtaa ja alan parhaat osaajat. Ensiluokkainen asiakaspalvelu on meille kunnia-asia.

Valttikortimme parhaiden työntekijöiden löytämiseen on panostaminen hakijakokemukseen; positiivisen mielikuvan luominen niin Folkasta kuin asiakasyrityksistämme vaatii hakijan yksilöllisen huomioimisen hakijapolun joka vaiheessa.

Meille ihmiset ovat uniikkeja persoonia, eivät pelkkiä resursseja. Työllistämme ihmisiä monille eri toimialoille, kaikenlaisiin tehtäviin, joten mitä laajemman kattauksen erilaisia ihmisiä erilaisine osaamisineen

Katseemme on suunnattu tiiviisti eteenpäin ja mietimme jatkuvasti tapoja hyödyntää teknologiaa sekä digitaalisia ratkaisuja palvelukonsepteissamme. Olemme Suomen sisällä alan jätteihin verrattuna suht pieni toimija, mutta tämä tämä tuo meille kilpailuetua mm. ketteryyden muodossa. Folkan brändi on vain suuren jäävuoren huippu, sillä takanamme ja tukenamme löytyy norjalainen konserni Otiga Group, joka kätkee sisäänsä laajan brändiportfolion täynnä pohjoismaista rekrytointiosaamista.

 

Folkan palvelut

Töitä olisi, mutta tekijä puuttuu? Saat kauttamme kaikki rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen palvelut. Mikä parasta, sinun ei tarvitse etukäteen tietää tismalleen mitä etsit, me olemme sitä varten että autamme tässä. Kerro meille ongelmasi tai haasteesi, me tarjoamme ratkaisun.

Olemme yhden soiton tai viestin päässä, kun tarvitset laadukkaita henkilöstöpalveluita tai päteviä työntekijöitä nopeallakin aikataululla tai erikoisosaamisella. Meiltä löytyy henkilöstöpalvelualan monipuolisin – ja ehkäpä myös ketterin- porukka. Ketteryydellä emme tarkoita, vaan asiakkaalle arvon tuottamista nopeaa reagointia sekä jatkuvaa kehittymistä ja oppimista kokeilujen, onnistumisien ja epäonnistumisienkin kautta.

Ihmiset ovat tärkein kilpailutekijämme

Meille ihmiset ovat nimenomaan ihmisiä, eivät pelkkiä resursseja. Meitä ei olisi olemassa ilman uniikkeja persoonia, kaikenlaisia ihmisiä erilaisine osaamisineen. Meillä homman hienous on, että työllistämme ihmisiä monille eri toimialoille, kaikenlaisiin tehtäviin, joten erilaisuus on todellakin rikkaus. Työntekijätyytyväisyys on mittauksissamme erinomaisella tasolla ja yli 90% työntekijöistämme suositteleekin Folkaa työnantajana. Tästä kiitos kuuluu myös erinomaiselle yhteistyölle toimihenkilöidemme ja asiakasyritysten välillä. Tunnemme asiakkaidemme tarpeet ja toimiva yhteistyö onkin avainasemassa siinä, että löydämme työhön juuri oikeat osaajat.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ammattiosaaminen on korvaamatonta

Koko yhteiskuntamme toimivuus lepää ammattiosaajien harteilla, joten ammattiosaamisen vetovoiman palauttaminen on akuutti ja äärimmäisen tärkeä...

Read more

Nähdään Contact Forum-rekrymessuilla 26.1.2023!

Contact Forum on korkeakouluopiskelijoille suunnattu rekrytointi- ja työelämätapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa 26.1.2023, klo 10-17....

Read more

Mikä Folka?

Maailma muuttuu ja me sen mukana – saammeko esitellä Folka Henkilöstöpalvelut!

Read more