Suosittele kaveriasi meille töihin - saa 150€ vinkkipalkkio!

Featured Image

Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä eri toimialoilta liittymään mahtavaan joukkoomme. Tätä tukemaan meillä on työntekijöillemme käytössä vinkkipalkkio työllistymiseen johtavista osaajatärpeistä. Tunnetko siis henkilön, joka etsii töitä tai harkitsee mahdollisesti työpaikan vaihtoa? Vinkkaa hänestä meille ja me olemme häneen yhteydessä!

Kun kaverisi työllistyy meidän kauttamme ja on ollut töissä yhden kuukauden/160h työtuntia, maksamme sinulle palkkioksi vinkistäsi 150€!

Sen lisäksi, että saat itse hyviä työkavereita ja tekijöitä ympärillesi, voit tienata siinä sivussa hieman ekstraa. Vinkkipalkkiosta hyötyy jokainen osapuoli; kaverisi saa töitä, me loistavan uuden työntekijän ja sinä palkkion suosittelustasi!

 

Meille on hyvä työllistyä! Tästä todisteena toimii viimeisin työntekijätyytyväisyyskyselymme, jonka tulokset olivat loistavia! 97% työntekijöistämme suosittelisi Folkaa työnantajana!

 

Ota yhteyttä omaan HR-konsulttiisi ja vinkkaa kaveristasi meille! 

Ammattiosaaminen on korvaamatonta

Koko yhteiskuntamme toimivuus lepää ammattiosaajien harteilla, joten ammattiosaamisen vetovoiman palauttaminen on akuutti ja äärimmäisen tärkeä...

Read more

Nähdään Contact Forum-rekrymessuilla 26.1.2023!

Contact Forum on korkeakouluopiskelijoille suunnattu rekrytointi- ja työelämätapahtuma, joka järjestetään Messukeskuksessa 26.1.2023, klo 10-17....

Read more

Mikä Folka?

Maailma muuttuu ja me sen mukana – saammeko esitellä Folka Henkilöstöpalvelut!

Read more