Suosittele kaverisi meille töihin - 150€ vinkkipalkkio

Featured Image

Tunnetko henkilön, joka etsii töitä tai harkitsee mahdollisesti työpaikan vaihtoa? Vinkkaa hänestä meille ja me olemme häneen yhteydessä!

Kun kaverisi työllistyy meidän kautta ja on ollut töissä (1) kuukauden/160h työtuntia, maksamme sinulle palkkioksi vinkistäsi 150€!

Sen lisäksi, että saat itse hyviä työkavereita ja tekijöitä ympärillesi, voit tienata siinä sivussa hieman ekstraa. Vinkkipalkkiota kannattaa ehdottomasti hyödyntää, koska siitä hyötyy jokainen osapuoli! Kaverisi saa töitä, me saamme loistavan työntekijän ja sinä saat palkkion suosittelustasi!

 

Meille on hyvä työllistyä! Tästä todisteena helmikuussa tekemämme  työntekijätyytyväisyyskysely, jonka tulokset olivat loistavia! 97% työntekijöistämme suosittelisi Folkaa työnantajana!

 

Ota yhteyttä omaan HR-konsulttiisi ja vinkkaa kaveristasi meille!

Folka sai loistavat arvosanat HPL:n vuokratyöntekijätutkimuksessa

HPL:n teettämän suuren vuokratyöntekijätutkimuksen tulokset ovat tulleet ja Folka Henkilöstöpalvelut pärjäsi tutkimuksessa hienosti! Tutkimukseen...

Read more

Folka on mukana TE-toimiston Puhdistus- ja kiinteistöhuoltoalan treffitapahtumassa Turussa 23.3.2022

Folka on mukana TE-toimiston Puhdistus- ja kiinteistöhuoltoalan treffitapahtumassa Turussa huomenna 23.3.2022 klo 13.00–15.00 Valtion Virastotalolla.

Read more