Skip to the main content.

Rekrytointi ja

suorahaku

Rekrytointi

Tarve pysyvälle rekrytoinnille? Jos tahtotila on löytää yrityksen omille palkkalistoille pitkäaikainen osaaja, kannattaa meiltä pyytää tarjous rekrytoinnista.

 

Rekrytointi on monivaiheinen prosessi, jossa asiantuntijuus on tärkeää. Ulkoistamalla rekrytoinnin meille, räätälöimme teidän toiveidenne mukaisen paketin. Panostamme myös hakijamarkkinointiin, jotta tavoitamme myös ne, ketkä eivät vielä tiedä haluavansa vaihtaa työpaikkaa.

 

Helppoa ja vaivatonta rekrytointia

Voit ostaa meiltä koko rekrytointiprosessin tai osan siitä ja teemme prosessista sinulle helppoa ja vaivatonta. Me huolehdimme työpaikkailmoituksen laatimisesta ja julkaisusta, markkinointiviestinnästä, etsimme sinulle parhaat osaajat, hoidamme työhaastattelut ja mahdolliset taustaselvitykset. Teemme puolestasi hakijoiden esikarsinnan ja esittelemme sinulle parhaiten tehtävään sopivat kandidaatit, joista pääset valitsemaan juuri sinulle sopivan toimihenkilön, asiantuntijan tai työntekijän.  

 

Panostamme asiakas- ja työnhakijakokemukseen

Prosessissa varmistamme hyvän asiakas- ja hakijakokemuksen panostamalla tiiviiseen yhteydenpitoon. Kontaktoimme jokaisen hakijan henkilökohtaisesti ja pidämme asiakkaan ajan tasalla rekrytointiprosessin etenemisestä. 

 

Toimialoihin erikoistuneet HR-konsultit

Olemme aidosti kiinnostuneita liiketoiminnastanne ja kyselemmekin aluksi paljon kysymyksiä ymmärtääksemme yrityksenne tarpeet ja toimintaympäristön. Meille on tärkeää, että asiakasyritys tietää minkälaisen työntekijän he saavat ja työntekijä itse tietää millaiseen työhön ja työympäristöön hän on menossa.

Suorahaku eli headhunting

 

Toimihenkilö- tai asiantuntijatason osaaja haussa, mutta vaativaan rekrytointiprosessiin ei ole aikaa tai valmiuksia?

 

Vaativaan rekrytointiin

Folkan suorahakuprosessia käytetään sellaisiin toimeksiantoihin, joihin ei ole löytynyt sopivia kandidaatteja markkinoilta. Suorahakuprosessissa keskitytään löytämään kandidaatteja monikanavaisesti myös passiivisten työnhakijoiden joukosta.

 

Räätälöity prosessi

Suorahakuprosessi alkaa asiakkaan toimihenkilö- tai asiantuntijatason rekrytointitarpeen kartoituksesta. Folkan Research-konsultti tutustuu kokonaisvaltaisesti yritykseen, toimialaan, työyhteisöön ja rekrytoinnin toiveisiin ja mahdollisiin haasteisiin. Prosessi räätälöidään aina asiakaskohtaisesti vastaamaan tarkkoja hakukriteereitä. Esittelemme sopivat kandidaatit mahdollisimman nopeasti ja teemme tarvittaessa lisätäsmennystä hakuun, mikäli prosessi ei etene toivotulla tavalla.

 

Olemme mukana rakentamassa menestystarinoita

Rekrytointipalvelumme avulla rakennamme asiakkaidemme ja työnhakijoidemme menestystarinoita. Meillä rekrytointityö pohjautuu eritoten henkilöstökonsulttien moderniin rekrytointi- ja toimialaosaamiseen sekä Aon Assesment-henkilöarviointeihin. Seuraamme myös rekrytointiemme onnistumista pitkälle tulevaisuuteen.

 

Soita 040 189 2770 (ma-pe 8-16)

tai jätä yhteydenottopyyntö