Skip to the main content.

Henkilöstö-

vuokraus

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrausasiakkaanamme sinun tulee keskittyä ainoastaan ydinosaamiseesi - me hoidamme kaiken muun.

 

Tarvitsetko työntekijöitä mahdollisimman nopeasti?

Mikäli nopeus on valttia, on ratkaisusi henkilöstövuokraus. Henkilöstövuokraus-asiakkaanamme saat osaavaa työvoimaa käyttöösi nopeasti ja helposti. Me hoidamme koko hakuprosessin ja työsuhteeseen liittyvät hallinnolliset HR-työt puolestasi, ja sinä voit keskittyä täysin oman yritystoimintasi pyörittämiseen.

 

Työntekijöitä silloin kun tarvitset

Henkilöstövuokrauksen avulla voidaan minimoida työnantajariskit ja suhteuttaa työvoiman määrä aina vallitsevaan tilanteeseen. Henkilöstövuokraus tuo bisneksen pyörittämiseen joustoa, joka etenkin suhdanneherkillä tai voimakkaan kausivaihtelun yrityksillä säästää rehellistä rahaa. Kauttamme saat vuokratyöntekijät, silloin kun tarvitset osaajia vakituisesti, tilapäisesti, kausittaisesti tai projektiluontoisesti. Etsimme ja haastattelemme hakijat, esittelemme parhaat kandidaatit valittavaksesi, perehdytämme työsuhteeseen liittyviin yleisiin asioihin ja huolehdimme palkanmaksusta, lomista, työterveyshuollosta ja muista työsuhteen hallinnollisista asioista.

 

Työnantajana Folka

Vuokratyöntekijän työnantajana toimii Folka ja esihenkilönä nimetty HR-konsultti, mutta työnjohdollinen vastuu on aina asiakasyrityksellä. Henkilöstövuokrauksessa olemme läsnä niin asiakkaalle kuin työntekijälle koko työsuhteen elinkaaren ajan. Jos työvoiman tarve muuttuukin myöhemmin pysyväksi, voi työsopimuksen muuttaa toistaiseksi voimassa olevaksi tai vuokratyöntekijän palkata suoraan oman yrityksen palkkalistoille.

 

Voit lukea blogikirjoituksestamme lisää henkilöstövuokrauksen hyödyistä

 

Soita 040 189 2770 (ma-pe 8-16)

tai jätä yhteydenottopyyntö