2 minuutin lukuaika

Vuokratyöntekijäksi Folkalle – Lue miksi se kannattaa

Featured Image

Hei sinä työntekijä tai töitä hakeva, hyviä uutisia! Monella toimialalla on menossa todelliset työnhakijan markkinat, eli osaajat voivat valita työnantajansa yritysten koittaessa kiinnittää työnhakijoiden huomion ja houkutella heidät omiin riveihinsä. Tämä on myös siitä hyvä asia, että kilpailu osaajista pakottaa yritykset kiinnittämään erityistä huomiota työntekijöidensä hyvinvointiin.

Vuokratyö on aidosti joustava tapa tehdä töitä ja se kasvattaakin jatkuvasti suosiotaan. Jos vuokratyö konseptina on sinulle vielä vieras, kerromme täällä mitä vuokratyö käytännössä on. Meillä Folkalla on jatkuva haku päällä eri toimialojen osaajista, joten tuomme mielellämme esille, mitä voimme sinulle tarjota. Teemme myös rekrytointeja suoraan yritysten palkkalistoille, mutta tässä jutussa keskitymme nimenomaan henkilöstövuokraukseen.

Folkalla työskentelyn edut

  1.  Oma, nimetty yhteyshenkilö. Aloittaessasi työt asiakasyrityksessämme saat esihenkilöksesi Folkalta juuri sinulle nimetyn HR-konsultin. Jos ja kun kysyttävää työsuhteen aikana tulee, oma esihenkilösi auttaa vain puhelinsoiton tai tekstarin päässä. Oli asiasi pieni tai suuri, voit luottaa että olemme tukenasi. Sinun ei tarvitse soittaa vaihteeseen, eikä asiaasi hoida aina eri tyyppi. Olemmepa heittäneet eksyneitä työntekijöitä ensimmäisenä päivänä töihinkin, joten älä epäröi pyytää apua oli ongelmasi mikä tahansa! Et varmasti ole ensimmäinen, kuka asiaa kysyy 😊
  1. Toiminta monilla eri toimialoilla. Vahvuutemme yrityksenä on monipuolinen palveluvalikoima, useilla eri toimialoilla. Voimme siis tarjota työtä hyvin laajalla kattauksella ja halutessasi pääset kokeilemaan erilaisia hommia. Oli osaamisesi ja vahvuutesi sitten millaista tahansa on se meille arvokasta.
  1. Luotettava palkanmaksaja. Usein työpaikkailmoituksissa lukee, että palkka TESin – eli työehtosopimuksen- mukainen. Sitä se meilläkin on, mutta useat asiakasyrityksemme haluavat maksaa yli sen. TES on siis aina se minimi, jota tilillesi rapsahtaa. Myös palkkatoiveen voi esittää! Joka toimialalla on omanlaisensa työehtosopimukset, joiden sisältö ja palkan suuruus vaihtelevat. 

     Sanomattakin on selvää, että kauttamme työskennellessäsi palkka tulee ajallaan ja sovitun määräisenä. Sanottiinpa se nyt silti, sillä valitettavasti tämäkään ei kaikille ole itsestäänselvyys.
  1. Panostamme perehdytykseen. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakasyritystemme kanssa, jotta uuden työn aloitus olisi kaikille osapuolille mahdollisimman jouhevaa. Työturvallisuus on prioriteetti numero yksi ja tässä perehdytys näyttelee suurta roolia. Kannustamme myös ottamaan yhteyttä meihin päin matalalla kynnyksellä, kuulemme mielellämme fiiliksiä työmaalta!
  1. Teemme ulkomailta tulevien työntekijöiden tulon helpoksi. Meillä Folkalla on runsaasti myös ulkomaalaisia työntekijöitä, joiden töihintuloa Suomeen pyrimme helpottamaan monin eri tavoin. Hommaamme laivaliput ja asunnot, selvitämme maahantuloasiat Migrin ( eli Maahanmuuttoviraston) kanssa, tulemme tarvittaessa verotoimistoon mukaan ja annamme tulkkausapua. Tahtotilamme on poistaa kaikki esteet, jotta työnhakija voi keskittyä vain olennaiseen; oman osaamisensa mukaiseen työhön.
  1. Huolehdimme asianmukaiset varusteet. Meiltä saat oikean kokoiset ja työtehtävän vaatimuksia vastaavat varusteet. Me myös perehdytämme kattavasti siihen, millaista vaatetusta työ vaatii.

  2. We Care <3. Noudatamme itse kehittämäämme We Care-varhaisen tuen mallia, jonka tavoite on huolehtia työntekijöidemme hyvinvoinnista ja näyttää, että jokainen työntekijämme on meille tärkeä. Varhaisen tuen tavoite on varmistaa, että mahdollisiin työntekoa, turvallisuutta tai työhyvinvointia uhkaaviin tekijöihin puututaan työpaikalla riittävän varhaisessa vaiheessa.

  3. Erinomainen työntekijätyytyväisyys. Kruununjalokivemme on erinomainen vuokratyöntekijöiden työntekijätyytyväisyys, jota mittaamme säännöllisesti. Lue täältä työntekijätarinoitamme, joissa työntekijämme kertovat ajatuksiaan Folkalla työskentelystä.

Mikäli avoimissa työpaikoissa ei löydy juuri sinulle sopivaa työtä, kerro meille osaamisestasi ja toiveistasi työn suhteen. Työpaikkoja avautuu jatkuvasti lisää, eivätkä kaikki tule julkiseen hakuun, vaan täytämme ne suoraan omasta osaajapoolistamme.

Jätä avoin hakemus

Psst! ”Poolilla” tarkoitamme eri alojen osaajista koostuvaa resurssien varantoamme, eli meille jo tuttua työntekijäkantaamme.

Katso avoimet työpaikat

 

Yhteydenpito vuokratyöntekijän ja Folkan välillä

Kuka toimii vuokratyöntekijän esimiehenä? Mistä saan apua, jos töissä tulee eteen uusia tilanteita tai ongelmia? Mikäli vuokratyö ei ole entuudestaan...

Read more

Kesätyöt alaikäisenä – Katso tärkeät ikärajat

Suurin osa kesätyöpaikoista on suunnattu yli 18-vuotiaille, mutta työllistyminen alaikäisenä ei ole lainkaan mahdotonta! Kyselyiden mukaan nuorten...

Read more

Vuokratyöntekijäksi Folkalle – Lue miksi se kannattaa

Hei sinä työntekijä tai töitä hakeva, hyviä uutisia! Monella toimialalla on menossa todelliset työnhakijan markkinat, eli osaajat voivat valita...

Read more