Ulkoistus

Ulkoistus

 

Haetko joustoa henkilöstötarpeisiin sesongeissa, liiketoiminnan kasvaessa tai hetkellisissä tuurauksissa? Tai läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta kuluihin? Enemmän aikaa ydintekemiseen?

 

Ulkoistuspalvelut tuovat joustoa päivittäiseen tekemiseen ja vastaavat moniin resursointihaasteisiin. Ulkoistuspalvelussa voit siirtää jonkin yksittäisen liiketoiminta-alueen tai tukitoiminnon esimerkiksi, vaikka varastoinnin ja logistiikan, Folkan tuotettavaksi.

Ulkoistuspalvelu on henkilöstövuokrausta laajempi kokonaisuus, jossa otamme hallinnollisten työnantajavelvoitteiden lisäksi jonkin tukitoiminnon liiketoimintatekemisen ja työnjohdon vastuullemme. Resursoimme tuotannon kysynnän mukaan ja varmistamme riittävän määrän resursseja erilaisiin kysynnän vaihteluihin. Näin voitte muuttaa kiinteän kulun joustavammaksi ja toiminta skaalautuu ketterästi kysynnänvaihteluiden mukaan.  

Vahva rekrytointiosaaminen ja työntekijäsuhteiden hoitaminen on Folkan ydinosaamista. Panostamme vahvasti henkilöstön hyvinvointiin, sitoutumiseen sekä avoimeen tiimirajat ylittävään tiedottamiseen. Tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme ja varmistamme aina, että oikea työ kohtaa oikean työntekijän. Ulkoistamalla rekrytoinnin sisäisen johtamisen laatu paranee, välttämättömien muutosten teko on helpompaa ja tukitoimintojen toimintatavat yhtenäistyvät.

.

Ota yhteyttä

niin katsotaan sinulle sopivin ratkaisu.

Ota yhteyttä

Miksi ulkoistus?

 

Ota yhteyttä niin katsotaan sinulle sopivin ratkaisu!