Skip to the main content.

Ulkoistus

Ulkoistus

 

Haetko joustoa henkilöstötarpeisiin sesongeissa, liiketoiminnan kasvaessa tai hetkellisissä tuurauksissa? Tai läpinäkyvyyttä ja ennustettavuutta kuluihin? Enemmän aikaa ydintekemiseen?

 

Ulkoistamalla joustoa kuluihin ja tekemiseen

Ulkoistuspalvelut tuovat joustoa päivittäiseen tekemiseen ja vastaavat moniin resursointihaasteisiin. Ulkoistuspalvelussa voit siirtää jonkin yksittäisen liiketoiminta-alueen tai tukitoiminnon esimerkiksi vaikka varastoinnin ja logistiikan täysin Folkan tuotettavaksi.

 

Aina oikea määrä resursseja

Ulkoistuspalvelu on henkilöstövuokrausta laajempi kokonaisuus, jossa otamme hallinnollisten työnantajavelvoitteiden lisäksi jonkin tukitoiminnon koko liiketoimintatekemisen ja työnjohdon vastuullemme. Varmistamme aina juuri oikean määrän resursseja, jolloin kiinteä kulu muuttuu joustavammaksi ja toiminta skaalautuu vaivattomasti kysynnänvaihteluiden mukaan.  

 

Ulkoistamalla rekrytoinnin ja sisäisen johtamisen laatu paranee, välttämättömien muutosten teko on helpompaa ja tukitoimintojen toimintatavat yhtenäistyvät.

Ratkaistaan yhdessä HR-haasteesi!

 

Sinun ei tarvitse tietää, mikä olisi teille se paras ratkaisu; asiantuntijamme konsultoivat mielellään. Jätä yhteydenottopyyntö alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän sisällä. 

.
 

Folkan rekrytointikonsultit toimivat

seuraavilla toimialoilla: