Me olemme Folka

 

Tarjoamme kattavasti henkilöstöalan ratkaisut ja palvelut 

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai tilapäistä kausiapua työmaalle? Ehkäpä toivoisit voivasi ulkoistaa jonkin yritystoiminnan osa-alueen sen alan asiantuntijoille? Olet oikeassa paikassa! Me Folkalaiset olemme täällä sitä varten, että asiakkaanamme voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi meidän hoitaessa loput.

Monialaisille ja kattaville henkilöstöpalveluille on nyt yksi sana, yksi nimi ja yksi osoite — Folka. Henkilöstöpalvelualalla pitkään toimineet sisaryhtiöt Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut ovat yhdistyneet Folkaksi, alan monipuolisimmaksi ja ketterimmäksi toimijaksi. 

Folka on alan parhaiden työntekijöiden, työnantajien ja asiantuntijoiden yhteisö. Toivomme saavamme olla sinunkin työelämäsi luotettavin henkilöstökumppani, tarvitsitpa laadukkaita henkilöstöpalveluita, päteviä työntekijöitä tai mielenkiintoisia töitä, pitkiä tai pätkiä sellaisia.

Olemme osa Otiga Groupia, norjalaista henkilöstöalan konsernia joka toimii Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Lue lisää Otiga Groupista

 


Monipuolisuus on vahvuutemme

Meillä on pitkä kokemus useilta eri toimialoilta, joten tunnemme niiden haasteet ja mahdollisuudet. Asiakkaanamme sinua palvelee aina toimialaasi erikoistunut Folkan yhteyshenkilö.

Lue alta lisää toimialakohtaisista palveluistamme!


Tarvitseko apua HR-haasteisiin?

Jätä yhteydenottopyyntö, niin autamme sinua pikimmiten!