Skip to the main content.

1 minuutin lukuaika

Folka henkilöstö-palvelut on osa Otiga Groupia

Featured Image

Folka syntyi, kun kaksi henkilöstöpalvelualan sisarbrändiä – Personalhuset ja Aalto Henkilöstöpalvelut – sulautuivat yhteen vuonna 2022. Kaikkien näiden brändien takana on vaikuttanut ja vaikuttaa yhä emokonserni Otiga Group AS.

Mikä on Otiga Group?

Otiga Group AS on norjalainen konserni, joka toimii neljässä pohjoismaassa; Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa. Otigan konserni koostuu 13 brändistä, jotka yhdessä tarjoavat täyden kattauksen rekrytointi-ja henkilöstövuokrausalan palveluita kaikille toimialoille. Valikoimasta löytyy työvoimapalvelut niin tilapäiseen kuin pysyvään tarpeeseen, outplacement-palvelut sekä konsultointi. Kaikilla Otigan brändeillä on omat erikoisuutensa, segmenttinsä ja toiminta-alueensa. Meille Folkalla on Otigan brändinä etu, että olemme ketterä kotimainen toimija, mutta taustallamme on ison yhtiön tuki.

Otigan brändien yhteinen tavoite on olla paikallinen, pohjoismainen palveluntarjoaja, joka on samalla niin pieni, että lokaalin toiminnan edut säilyvät, mutta niin suuri, että toiminta voidaan skaalata läpi Pohjoismaiden. Tämän lisäksi yhteinen nimittäjä on toimialan erikoisosaaminen, johon brändien sisällä panostetaan isosti.

Otiga Group lukuina

  • Yhteensä konsernissa on yli 300 kokopäiväistä toimihenkilöä
  • Konttoreita konsernilla on Pohjoismaissa 60
  • Otiga työllistää vuosittain 14 000 vuokratyöntekijää​ ja täyttää yli 2000 rekrytointitoimeksiantoa
  • Liikevaihto vuonna 2021 oli 285 miljoonaa euroa

Takanamme vaikuttava konserni turvaa toimintaamme ja antaa erilaisia etuja, joista hyötyvät myös asiakkaamme. Osaamisen jakaminen pohjoismaisten kollegoidemme kanssa on yksi näistä- apua ja asiantuntijuutta yli rajojen.

Tutustu Otiga Groupiin
Miten välttää virherekrytoinnit – 5 vinkkiä!

4 min luettu

Miten välttää virherekrytoinnit – 5 vinkkiä!

Vaativa ja aikaa vievä rekrytointiprosessi on hoidettu läpi ja odotettu työntekijä on päässyt vihdoin aloittamaan työssään. Pian käy kuitenkin ilmi,...

Read more
Hyvän rekrytointiprosessin vaiheet

2 min luettu

Hyvän rekrytointiprosessin vaiheet

Rekrytointiprosessi on monivaiheinen ja aikaa vievä operaatio, jonka huonolla hoitamisella voi olla kauaskantoisia seurauksia. Mikäli siis...

Read more