Skip to the main content.

 

 

Folka

Kansaa tai kansakuntaa tarkoittavasta Folk-sanasta johdettu Folka viittaa suoraan meihin kaikkiin. Muodostamme oman porukkamme, jolla on oma kulttuuri ja oma, yhteinen päämäärä. Ihmisiin viittaavassa nimessä on emotionaalista voimaa, sillä se viestii jo itsessään siitä, että me ymmärrämme nimenomaan ihmisten, yksilöiden omine osaamisalueineen, olevan yritysten tärkeintä pääomaa.

Folka on alan parhaiden työntekijöiden, työnantajien ja asiantuntijoiden yhteisö. Toivomme saavamme olla sinunkin työelämäsi luotettavin henkilöstökumppani, tarvitsitpa laadukkaita henkilöstöpalveluita, päteviä työntekijöitä tai mielenkiintoisia töitä, pitkiä tai pätkiä sellaisia.

Olemme osa Otiga Groupia, norjalaista henkilöstöalan konsernia joka toimii Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa ja Suomessa.

Lue lisää Otiga Groupista

Arvomme

Inhimillisyys

Me huolehdimme yrityksen tärkeimmästä pääomasta, ihmisistä ja siitä, että asiat ja tiedot rullaavat ihmisten välillä mutkattomasti. Tuomme lempeää dynaamisuutta asiakkaidemme ja työntekijöidemme arkeen. Meidän kanssamme on helppo tehdä töitä ja meille on aidosti väliä kuinka asiat tehdään – ketterästi toimeen tarttuen ja inhimillisesti. Välitämme jokaisesta työntekijästämme, asiakkaistamme ja koko verkostostamme. Tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.

otiga-kuvat-500kt-20211221

Rehellisyys

Olemme suoria ja aina sanamme mittaisia, teemme sen minkä lupaamme. Suhtaudumme työhömme ja kumppaneihimme kunnioittavasti, emmekä missään tilanteessa tingi rehellisyydestä tai laadusta. Olemme työnantajana reilu ja oikeudenmukainen. Jaamme avoimesti oppimme ja parhaat käytännöt, sillä uskomme tämän vievän koko toimialaa eteenpäin.

otiga-kuvat-500kt-20211221-6

Hyvinvointi

Meille on tärkeää tukea työntekijöittemme hyvinvointia, ja mielestämme se on yhteiskunnallisestikin merkittävää. Sillä hyvinvoiva työntekijä ylläpitää osaltaan hyvinvoivaa työyhteisöä – ja hyvinvoivasta työyhteisöstä hyötyy koko yritys. Tahdomme jatkuvasti kehittää omaa toimintaamme, jotta viemme koko toimialaa eteenpäin ja muovaamme suomalaista työkulttuuria. Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen periaatteisiin ja kannamme vastuun työntekijöistä, asiakkaista ja ympäristöstä.

Hyvinvointi

Ennakoiva aktiivisuus

Me tartumme työhön, hoidamme työmme ketterästi olennaiseen keskittyen ja kehitämme osaamistamme. Meille on kunnia-asia pitää asiakkaidemme ja sitä kautta koko henkilöstöpalvelualan rattaat pyörimässä. Panostamme ketterään tiimityöhön, ja jaamme parhaita käytäntöjä toisillemme myös yli tiimirajojen. Tämä mahdollistaa proaktiivisuuden jokaisena työpäivänä ja prosessien sujuvuus tuo helppoutta kumppaneidemme arkeen. Tunnemme hyvin asiakkaamme ja työntekijämme, tämän ansiosta olemme askeleen edellä, osaamme ennakoida tulevaa ja tarttua asioihin ajoissa.

GettyImages-648951146-1

Kumppanuus

Teemme mutkattomasti yhteistyötä, ja arjessa työskentelemme yhtenä tiiminä asiakkaiden ja työntekijöidemme kanssa. Myös työntekijöillemme olemme työelämän rinnallakulkija kaikissa eri elämänvaiheissa. Kuuntelemme ja autamme asiakkaitamme menestymään sekä osallistamme heidät kehittämään ratkaisuja kanssamme. Muovaamme työelämää jakamalla avoimesti oppimme ja parhaat käytännöt myös sidosryhmille.

Kumppanuus

Monipuoliset palvelumme

Tutustu monipuolisiin palveluihin yrityksille.

Henkilöstövuokraus

Tilapäinen tai projektiluontoinen tarve lisätyövoimalle? Henkilöstövuokraus on joustava tapa rekrytoida työvoimaa.

Lue lisää
Henkilöstövuokraus

Ulkoistus

Ulkoistuspalvelut tuovat joustoa päivittäiseen tekemiseen ja vastaavat moniin resursointihaasteisiin.

Lue lisää
Ulkoistus

Suorarekrytointi

Folka on HR-kumppanisi rekrytointiprosessin jokaisessa vaiheessa.

Lue lisää
Suorarekrytointi

Muutospalvelut

Räätälöitävä muutosvalmennuksemme on kattava koulutuspaketti muutosprosessin vaiheista, sekä muutoksen kohtaamisesta ja uuteen motivoitumisesta.

Lue lisää
Muutospalvelut

Henkilöarviointi

Kaipaatko rekrytointipäätöksen tueksi syvällisempää tietoa hakijan tai työntekijän kandidaatin vahvuuksista ja kehityksen kohteista?

Katso lisää
Henkilöarvioinnit

Muut palvelut

Meiltä saat HR:ää tukevat lisäpalvelut laajasti, aina digitaalisista palveluista kyky-sekä taitotesteihin.

Katso kaikki
Muut palvelut