Folka

Kansaa tai kansakuntaa tarkoittavasta Folk-sanasta johdettu Folka viittaa suoraan meihin kaikkiin. Mehän muodostamme oman porukkamme, kuin oman heimomme, jolla on oma kulttuuri ja oma, yhteinen päämäärä. Ihmisiin viittaavassa nimessä on emotionaalista voimaa, sillä se viestii jo itsessään siitä, että me ymmärrämme nimenomaan ihmisten, yksilöiden omine osaamisalueineen, olevan yritysten tärkeintä pääomaa.

Arvomme

Inhimillisyys

Me huolehdimme yrityksen tärkeimmästä pääomasta, ihmisistä ja siitä, että asiat ja tiedot rullaavat ihmisten välillä mutkattomasti. Tuomme lempeää dynaamisuutta asiakkaidemme ja työntekijöidemme arkeen. Meidän kanssamme on helppo tehdä töitä ja meille on aidosti väliä kuinka asiat tehdään – ketterästi toimeen tarttuen ja inhimillisesti. Välitämme jokaisesta työntekijästämme, asiakkaistamme ja koko verkostostamme. Tämä välittyy jokaisessa kohtaamisessa kanssamme.

otiga-kuvat-500kt-20211221

Rehellisyys

Olemme suoria ja aina sanamme mittaisia, teemme sen minkä lupaamme. Suhtaudumme työhömme ja kumppaneihimme kunnioittavasti, emmekä missään tilanteessa tingi rehellisyydestä tai laadusta. Olemme työnantajana reilu ja oikeudenmukainen. Jaamme avoimesti oppimme ja parhaat käytännöt, sillä uskomme tämän vievän koko toimialaa eteenpäin.

otiga-kuvat-500kt-20211221-6

Hyvinvointi

Meille on tärkeää tukea työntekijöittemme hyvinvointia, ja mielestämme se on yhteiskunnallisestikin merkittävää. Sillä hyvinvoiva työntekijä ylläpitää osaltaan hyvinvoivaa työyhteisöä – ja hyvinvoivasta työyhteisöstä hyötyy koko yritys. Tahdomme jatkuvasti kehittää omaa toimintaamme, jotta viemme koko toimialaa eteenpäin ja muovaamme suomalaista työkulttuuria. Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen periaatteisiin ja kannamme vastuun työntekijöistä, asiakkaista ja ympäristöstä.

Hyvinvointi

Ennakoiva aktiivisuus

Me tartumme työhön, hoidamme työmme ketterästi olennaiseen keskittyen ja kehitämme osaamistamme. Meille on kunnia-asia pitää asiakkaidemme ja sitä kautta koko henkilöstöpalvelualan rattaat pyörimässä. Panostamme ketterään tiimityöhön, ja jaamme parhaita käytäntöjä toisillemme myös yli tiimirajojen. Tämä mahdollistaa proaktiivisuuden jokaisena työpäivänä ja prosessien sujuvuus tuo helppoutta kumppaneidemme arkeen. Tunnemme hyvin asiakkaamme ja työntekijämme, tämän ansiosta olemme askeleen edellä, osaamme ennakoida tulevaa ja tarttua asioihin ajoissa.

GettyImages-648951146-1

Kumppanuus

Teemme mutkattomasti yhteistyötä, ja arjessa työskentelemme yhtenä tiiminä asiakkaiden ja työntekijöidemme kanssa. Myös työntekijöillemme olemme työelämän rinnallakulkija kaikissa eri elämänvaiheissa. Kuuntelemme ja autamme asiakkaitamme menestymään sekä osallistamme heidät kehittämään ratkaisuja kanssamme. Muovaamme työelämää jakamalla avoimesti oppimme ja parhaat käytännöt myös sidosryhmille.

Kumppanuus

 

Mitä kaikkea ehtii tapahtua yhdessä työelämässä? Vaikka ja mitä. Uusia uria, urahuippuja, huippuhetkiä ja halaskujakin. Keikkatyötä, pidempiä pestejä ja vakkarisopimuksia. Aamuvuoroja, tuplavuoroja ja jämptimpää virka-aikaa. Tuttuja kavereita vuosien takaa ja heitä, jotka tapaat tänään ensimmäistä kertaa.

Tätä kaikkea ehtii yhdessä työelämässä. Siispä onnea on työyhteisö, jossa työelämän ylämäet, alamäet ja tasamaakin kuljetaan yhdessä. Niin kuin meillä Folkassa. Olemme henkilöstöpalvelualan kenties monimuotoisin tiimi ammattilaisia eri toimialoilta ja taustoista. Siksi me tiedämme, että se mikä työelämässä sopii yhdelle, ei toimi toiselle. Ja juuri siksi vannommekin monimuotoisen, joustavan ja ketterän työelämän nimeen.

Meidän tehtävämme on kulkea rinnallasi läpi työelämäsi eri vaiheiden. Pitää luotettavana kumppaninasi huolta siitä, että saat kauttamme aina osaavan ammattilaisen tai omalle osaamisellesi sopivimman työpaikan. Ja että tiedät aina, kenen puoleen kääntyä, kun mietit seuraavaa siirtoasi, mitä se sitten juuri sinun työelämässäsi tarkoittaakaan.

Ja mitä upeaa se sitten onkaan – sitä tuskin maltamme odottaa.

FOLKA

Yhdessä työelämässä.

Soita 040 189 2770

tai jätä yhteydenottopyyntö